Irinel Columbeanu ii cere lui Boc demiteri la Protectia Copilului

Autor: Ana Ilie
Vineri, 06 Mai 2011, ora 19:04
2511 citiri
Irinel Columbeanu ii cere lui Boc demiteri la Protectia Copilului

Irinel Columbeanu s-a declarat, vineri seara, indignat ca angajatii de la Agentia pentru Protectia Copilului "nu isi indeplinesc sarcinile si obligatiile pentru care sunt platiti", cerandu-i premierului Emil Boc sa ii demita pe cei ce nu au decis in favoarea sa in cazul custodiei Irinei.

Columbeanu cere demisia celor responsabili "pentru completa iresponsabilitate pe care o dau dovada fata de toti copiii acestor tari".

"Cer cu respect si umilinta in calitate de parinte ca directorul general al acestei institutii, care nu-si face datoria, care nu ia in considerare rugamintea facuta de fiica mea, copilul meu nu are un domiciliu conform actelor, are un domiciliu la mine acasa, copilul meu e neglijat de mama lui, care a plecat in strainatate; am solicitat acestei institutii sa apere interesul copilului meu si sa fie de acord cu plasamentul de urgenta al Irinei la Izvorani si ca atare solicit un pic de luciditate macar din partea conducerii superioare ca si din partea autoritatii executive si a sefului executivului", a spus Irinel Columbeanu.

Vineri, Protectia Copilului a decis ca Monica Columbeanu nu poate fi decazuta din drepturile parintesti. Surse din cadrul institutiei sustin ca in urma anchetei s-a stabilit ca cererea depusa de Irinel Columbeanu nu indeplineste conditiile cerute de lege.

Monica a fost acuzata de Irinel Columbeanu de rele tratamente aplicate Irinei. Omul de afaceri a sustinut in repetate randuri ca Monica isi maltrateaza fetita.

Intre timp, cei de la Protectia Copilului se confrunta cu o noua plangere depusa de Irinel Columbeanu. Omul de afaceri spune ca are informatii potrivit carora sotia sa ar fi abandonat-o pe Irina la o prietena si ar fi plecat din tara. In plangere, Irinel sustine ca fiica sa este intr-o "stare psihica necorespunzatoare".

Monica Columbeanu si-a abandonat fetita la prietena ei Madalina, care "minte de ingheata apele", a declarat Irinel Columbeanu.

El a mers, vineri, la Protectia Copilului Ilfov, unde a cerut incredintarea temporara si in regim de urgenta a fetitei sale. Omul de afaceri spune ca vrea sa-si ia copilul acasa, mai ales ca Irina l-a rugat sa o ia mai repede inapoi la Izvorani.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Irinel Columbeanu, #irinel columbeanu emil boc, #irinel columbeanu custodie irina , #Irina Columbeanu
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Irinel nu doreste ca fiica lui sa fie crescuta de o femeie de moravuri usoare, care a facut-o si o face pe bani (chiar daca este una de lux!), asta este esentialul !