Irinel Columbeanu i-a luat apararea lui Moni in fata CNA

Marti, 02 Martie 2010, ora 19:19
3166 citiri
Irinel Columbeanu i-a luat apararea lui Moni in fata CNA
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a cerut Consiliului National al Audiovizualului (CNA) amenda maxima pentru postul de televiziune Anatena1, pentru ca, in timpul unei editii a emisiunii "Acces Direct" au fost prezentate niste imagini in care o femeie, despre care realizatorii emisiunii sustineau ca e Monica Columbeanu, era prezentata facandu-i sex oral unui barbat.

CNA a analizat sesizarea omului de afaceri, prezent si el la sedinta de marti, si a decis sa amendeze cu 30.000 de lei postul Antena1 pentru emisiunea din data de 25 februarie, motivand ca emisiunea, care a fost difuzata in intervalul 17:00 - 19:00 a incalcat legile audiovizualului, informeaza Mediafax.

Potrivit CNA, in emisiune au fost prezentate doua fotografii blurate in care aparea o fata cu parul lung, dezbracata. Pe ecranul impartit in trei parti, in partea dreapta, de o parte si de alta, au fost prezentate fotografii ale Monicai Columbeanu, iar la mijloc tanara din fotografia blurata, pentru a se observa asemanarile dintre acestea.

In emisiune au fost mai multi invitati, printre care si Florian Bichir, care a facut mai multe afirmatii despre Monica si Irinel Columbeanu, spunand despre cea dintai ca este "un personaj cu un ras care denota destul de putini neuroni", "o parvenita care orice ar face tot acolo mi-e" si care "rade ca imbecila", moderatorul neintervenind.

Monica Columbeanu: Statutul de femeie maritata este cel mai convenabil

CNA nu a ras la "farsa" Antenei 1 privind "divortul Columbenilor"

Mai mult, in timpul aceleiasi emisiuni, a fost prezentat un document prin care se arata ca in dimineata zilei respective, Irinel Columbeanu a depus la judecatoria Buftea o cerere de divort, moment ce a dorit sa fie doar o "farsa".

In urma emisiunii, Irinel Columbeanu, in nume propriu, in numele sotiei lui, Monica Columbeanu, si in numele familiei sale a sesizat CNA in legatura cu emisiunea "Acces Direct", difuzata de Antena 1 pe 25 februarie, intre orele 17:00 si 19:00.

"Pe parcursul acestei emisiuni, emisiune la care ea nu a participat, a fost adusa o grava atingere dreptului sotiei mele la demnitate umana. De asemenea, i-a fost grav prejudiciata imaginea, lucru care o afecteaza profund, atat moral, cat si material. Pe parcursul emisiunii au fost difuzate materiale cu conotatie sexuala, i-au fost aduse injurii ('imbecila'), i s-a prezentat un asa zis dosar de divort care nu exista, prejudiciindu-se astfel grav si imaginea mea si a familiei mele si, de asemenea, dreptul nostru la demnitate umana. Precizez ca sotia mea, eu insumi si intreaga mea familie suntem profund afectati de cele sesizate", se arata in sesizarea facuta de Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu: Se va ajunge ca pentru rating sa-ti spuna ca ti-a murit fratele

In cadrul sedintei de marti, Irinel Columbeanu a luat cuvantul, atragandu-le atentia membrilor CNA ca daca vor permite ca astfel de "stiri" sa fie fabricate si nepedepsiti vinovatii, se va ajunge ca, de dragul ratingului, sa se "prezinte vesti ca le-a murit fratele, spre exemplu, numai ca sa se vada reactia lor si sa fie degustate de public".

"Daca dumneavoastra veti permite ca lucrurile si stirile sa fie fabricate, vom asista in curand ca, de dragul banilor pe care ii aduce ratingul, unor persoane publice sa li se prezinte vesti ca le-a murit fratele, spre exemplu, numai ca sa se vada reactia lor si sa fie degustate de public.

Mie mi se par ca realizatorii acestei emisiuni desconsidera total publicul. Doresc sa-mi manifest si protestul ca si telespectator, pentru ca nu numai familia si sotia mea au fost desconsiderati prin intermediul acestei emisiuni, ci si publicul care se uita la acest gen de emisiuni", a spus Irinel Columbeanu.

"Constat ca acesta OTV-izare a televiziunilor (...) risca sa duca la aberatii (...) Constat ca, daca vrea presa, trebuie sa divortez. Constat ca, daca vrea presa, trebuie sa fii bolnav. Lucrurile astea sunt foarte grave", a continuat el.

Moni Columbeanu: Daca divortez de Iri, ma recasatoresc in sase luni

Mustrat de CNA ca a contribuit la situatia actuala

Sedi i-au dat dreptate, membrii CNA, printre care Attila Szasz si Dan Grigore, i-am atras atentia lui Irinel Columbeanu ca acest caz este efectul unui "fenomen de bumerang", familia Columbeanu permitand tuturor accesul la viata lor privata de vreme ce au facut un reality show in care erau filmati moment cu moment.

"Sunt 100% de acord cu ce ati spus cu privire la dreptul la propria imagine, viata privata (...) Din pacate, ati avut si o alta calitate in nasterea acestui fenomen, de a expune viata privata. Sunt foarte multi oameni publici, vedete, VIP-uri, care si-au expus viata si niste curiozitati, care nu aveau ce cauta pe micile ecrane. Aceste lucruri nu se nasc direct, ci si din cauza celor care au contribuit la acest lucru", a spus Attila Szasz, citat de agentia de stiri mentionata.

"Asistam si la un fenomen de bumerang. Sunt oameni care au fost actori in joc si acum se rasfrange asupra lor. Sigur ca aveti dreptate pe fond, dar dumneavoastra ati fost actorii unui joc de tipul asta, cu o oarecare voluptate, si acuma asistati din pacate la voluptatea altora de a va terfeli viata", i-a spus si Dan Grigore lui Irinel Columbeanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#Monica Columbeanu sex oral, #Irinel Columbeanu Monica Columbeanu, #Moni Iri Columbeanu divort, #CNA amenda Acces Direct , #Monica Gabor
Comentarii
Poza optimistu
optimistu
rank 2
fum fara foc............