Moni: Casnicia cu Iri nu e pe duca!

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 07:57
4167 citiri
Moni: Casnicia cu Iri nu e pe duca!

Moni a infirmat zvonurile aparute recent in presa conform carora mariajul ei cu miliardarul Irinel Columbeanu ar fi pe butuci. "E adevarat ca in weekend am fost fiecare separat in alt club, dar casnicia noastra nu este pe duca", a declarat sotia lui Irinel Columbeanu.

Vineri seara, sotia lui Irinel a fost surprinsa de paparazzi plecand de la ziua lui Maximus Prigoana pentru a se distra cu niste prietene in clubul Gaia.

La randul sau, Iri si-a petrecut seara de sambata alaturi de niste amici intr-un alt club de fite, Bamboo. Cu toate ca, in ultima perioada, cei doi soti au iesit in cluburi mai mult separat decat impreuna, Monica dezminte zvonurile unui posibil divort.

"Nu vad nimic grav in faptul ca am iesit vineri in club cu fetele. Asta nu inseamna ca avem probleme in casnicie. Iri a mers si el sambata cu niste parteneri de afaceri in Bamboo, iar eu i-am asteptat acasa cu masa", a declarat sotia miliardarului pentru Click. Monica a stat toata seara in bucatarie si a gatit pentru invitati rata la cuptor si crema de legume.

Monica nu pleaca niciodata la club inainte sa o culce pe Irina, in jurul orei 20.30, iar cea care o ajuta este mama sa. "Nu se poate spune ca-mi neglijez indatoririle de mama. Nu plec niciodata la distractie fara sa culc fetita. Mama ramane sa o vegheze pe Irina cand doarme", a spus Moni.

Agitatie mare la firma lui Irinel Columbeanu din localitatea gorjeana Targu-Carbunesti dupa ce la inceputul acestei saptamani in presa a aparut vestea ca sute de oameni sunt pe cale sa-si piarda locul de munca.

Fabrica de la Carbunesti a fost deschisa in urma cu trei ani si aici se fabrica un material de constructii revolutionar denumit columbeanitul.

Reprezentantii Directiei Finantelor Gorj sustin ca, potrivit datelor de care dispun, firma lui Columbeanu nu este in faliment. "E posibil ca administratorul firmei sa fi depus bilantul pe anul trecut cu intarziere", a declarat un reprezentant al DGF Gorj.

Primele imagini cu Cristian Gațu și femeia care l-a făcut să divorțeze, la 78 de ani: ”Vrei, nu vrei, intri în morișcă” VIDEO
Primele imagini cu Cristian Gațu și femeia care l-a făcut să divorțeze, la 78 de ani: ”Vrei, nu vrei, intri în morișcă” VIDEO
Cristian Gațu (78 de ani), fost mare handbalist al României, este în mijlocul unui scandal mediatic după ce a cerut divorțul de soția sa, iar aceasta îl acuză că trăiește cu așa zisa...
Soțul Dianei Șoșoacă, noi detalii despre divorț: ”A involuat ca om. Nu s-a mai putut locui împreună”
Soțul Dianei Șoșoacă, noi detalii despre divorț: ”A involuat ca om. Nu s-a mai putut locui împreună”
Silvestru Şoşoacă a anunțat marți, 26 martie, că, oficial, este în proces de divorț de senatoarea Diana Șoșoacă, precizând că ”este o bucurie” pentru el. ”Am reușit să...
#iri, #columbeanu, #monica, #divort, #club , #Monica Gabor