Moni Columbeanu, insarcinata din nou?

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 11:00
7854 citiri
Moni Columbeanu, insarcinata din nou?

Totul merge foarte bine in familia lui Irinel Columbeanu, dupa cum a explicat tanara lui sotie, Monica, fericire care ar putea avea, potrivit ziaristilor din presa tabloida, o singura explicatie.

Aceasta a fost vazuta, in ultima vreme, numai cu zambetul pe buze si a rostit numai cuvinte frumoase despre sotul ei care i-a adus faima si o avere care a scapat-o de griji. Se pare ca motivul pentru fericirea tinerei sotii a omului de afaceri este vestea ca familia Columbeanu ar putea castiga inca un membru.

Apropiati ai familiei Columbeanu sustin ca Moni s-ar pregati sa devina mama pentru a doua oara. Se pare ca cei doi soti stiu de putina vreme si nu au reusit sa se hotarasca cum vor face publica fericita veste.

Totusi, nimic nu este sigur, tinand cont ca atat Monica, cat si Irinel au fost mereu foarte discreti in ceea ce priveste anunturile importante din viata lor de familie, anunta ziarul Interesul Public.

Prietenii au banuit ca acestia urmeaza sa devina parinti pentru ca discuta tot mai des despre posibilitatea de a-si mari familia sau de a reamenaja casa pentru a fi mai potrivita copiilor. In plus, angajatii celor doi au explicat ca Monica a inceput sa reia vizitele la medicul ginecolog, iar acestea sunt tot mai dese. Se pare ca Monica si-a vizitat medicul de trei ori in ultimele saptamani.

Cei doi soti nu au decis inca in ce fel vor face anuntul ca Monica este insarcinata pentru a doua oara. Se pare ca Irinel a fost tot mai agitat in ultima vreme, vorbindu-le angajatilor despre necesitatea de a organiza o noua petrecere cu sute de invitati, in stilul sau specific.

Cei doi par decisi sa faca din anuntul celei de-a doua sarcini un moment la fel de special ca prima oara. La prima sarcina, chiar la petrecerea de dupa nunta celor doi, ei au anuntat un eveniment cu totul special din viata lor: ca vor deveni parinti.

Pe un ecran imens au fost derulate imagini filmate cu doua luni inaintea nuntii, cand amandoi au aflat ca isi vor mari familia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Monica Columbeanu, #Irinel Columbeanu, #insarcinata , #Monica Gabor