Iris, concert in Alba-Iulia: Se va filma videoclipul noului imn al nationalei

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 20:56
2551 citiri
Iris, concert in Alba-Iulia: Se va filma videoclipul noului imn al nationalei
Foto: Facebook/Iris

Trupa Iris va sustine, duminica, un concert in Alba Iulia, in timpul caruia spectatorii vor fi filmati si vor aparea in videoclipul imnului national al echipei nationale de fotbal, numit "Hai Romania!", interpretat de celebra formatie rock.

"Ne bucuram ca revenim in municipiul Alba Iulia. Suntem onorati ca am fost invitati pe scena din Alba Iulia, de Ziua Nationala. Cu aceasta ocazie noi vom lansa noul imn al suporterilor, oficial. Vom face si niste filmari, pentru un nou videoclip.

Vom incerca sa incantam publicul din Alba si din alte zone ale tarii, care cu siguranta va fi numeros maine seara, incepand cu ora 20.15", a declarat managerul trupei Iris, Ioan Gorgan, potrivit Adevarul.

"Este o mare bucurie si o mare onoare pentru formatia Iris sa participe alaturi de echipa nationala de fotbal a Romaniei la aceasta campanie de calificare la Euro 2016. Pana acest moment credem ca am purtat noroc, suntem pe primul loc in grupa cu sanse foarte mari sa ramanem pana la sfarsitul acestor preliminarii pe primul loc. Este vorba de acest nou imn al echipei nationale si al suporterilor, care se numeste 'Hai Romania!', este o compozitie 100% a formatiei Iris.

Mesajul acestui imn este acela de a unii sub tricolor. Este un dialog intre fotbalistii de pe teren, membrii echipei nationale si suporterii din tribune. S-a dorit o implicare a acestor spirite, care in timpul jocului devin un singur suflet", a declarat solistul trupei Iris, Rafael.

El a spus ca este o piesa de forta, care ar putea mobiliza toate galeriile, indiferent de echipa de fotbal sustinuta.

Rafael a mai anuntat ca Iris va incepe concertul cu acest imn si ca vor exista 2-3 camere video care vor surprinde publicul ce va flutura steaguri tricolore.

"Momentul a fost ales special pentru Ziua Nationala, pentru ca aici s-a nascut Romania si aici e normal sa se nasca si imnul suporterilor nationalei", a subliniat claparul trupei Iris, Relu Marin.

In 2012, Cristi Minculescu a parasit formatia Iris, locul sau fiind luat de Tony Seicarescu. Dupa plecarea acestuia, Rafael a intrat in trupa, in vara anului trecut.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Iris imn nationala fotbal, #Iris Hai Romania , #concerte