Concert Iron Maiden, in Piata Constitutiei - ultimele detalii

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 14:03
2965 citiri
Concert Iron Maiden, in Piata Constitutiei - ultimele detalii

Trupa Iron Maiden, care miercuri seara, cu incepere de la orele 18.00, sustine un concert in Piata Constitutiei, sosita in Bucuresti cu un avion Boeing 757, pilotat de solistul trupei, Bruce Dickinson, promite sa electrizeze publicul prezent la o reeditare a unui turneu din 1998, Seventh Son.

Pentru a prinde putere sa interpreteze Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, The Evil That Men Do, Running Free, acesta fiind setlistul abordat in America de Nord, membrii trupei au cerut sa aiba la dispozitie, pe parcursul sederii in Romania, broccoli si ceai.

Rockerii au cerut zeci de kilograme de legume, inclusiv broccoli, dar si peste fiert. De asemenea, artistii au mai cerut ca in culise sa se afle si doi maseuri si sa aiba la dispozitie circa 100 de prosoape.

Intrarea la concertul Iron Maiden, care se afla pentru a treia oara in Romania, se face incepand cu orele 16.30 din doua zone: b-dul Republicii - dinspre calea 13 Septembrie si dinspre b-dul Natiunilor Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv cele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, sprayuri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine.

Circulatie rutiera restrictionata

Miercuri, circulatia rutiera va fi restrictionata din cauza concertului.

Restrictiile sunt valabile incepand din 24 iulie, ora 12.00, pana pe 25 iulie, ora 3.00, pe bulevardul Libertatii, intre bd Natiunile Unite si calea 13 Septembrie. De asemenea, circulatia va fi intrerupta si pe bulevardul Unirii, intre bulevardul I.C Bratianu si Piata Constitutiei, incepand cu 24 iulie, orele 00.00, pana pe 25 iulie, ora 3.00.

Bilete si in ziua concertului, de la 170 la 255 lei

Bilete pot fi achizitionate si miercuri, in ziua concertului, la preturi cuprinse intre 170.40 lei si 255.60 lei de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei. Biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere - Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Scena pe care vor canta britanicii de la Iron Maiden si pe care va fi amplasata instalatia de sunet si lumini a grupului are 18 metri lungime, 15 metri adancime si 1,8 metri inaltime.

10 fundaluri ce se vor schimba periodic, pe scena

Iron Maiden le va oferi fanilor romani, pe langa jocuri de lumini de mare efect, si un decor impresionant format din cel putin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, punctul de atractie al concertului urmand sa fie mascota grupului, Eddie the Head, cunoscuta simplu ca Eddie.

Eddie va fi prezent pe scena la o dimensiune apreciabila, avand un dispozitiv hidraulic (in total 4 tone).

Legat de show-ul de miercuri, solistul trupei, Bruce Dickinson, a declarat: "Suntem incantati sa aducem acest turneu fanilor nostri din Romania. Multumita tehnologiei moderne, am fost in masura sa actualizam si sa imbunatatim productia originala din 1988 pentru Maiden England si vom aduce cu noi un impresionant si nou spectacol de lumini, aranjament de scena, diferite intruchipari ale lui Eddie, precum si o multime de efecte pirotehnice si tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani".

Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 15 albume, vandute in aproximativ 90 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Number of the Beast", "Hallowed Be Thy Name", "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume.

Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers si Nicko McBrain.

Anthrax si Voodoo Six, in deschidere

In deschiderea concertului Iron Maiden vor concerta grupurile Voodoo Six si Anthrax.

Anthrax este o trupa americana de heavy metal infiintata la New York in 1981, devenita ulterior una dintre cele mai populare formatii de pe scena thrash metal-ului anilor '80. Dupa ce acest curent a castigat o popularitate tot mai mare, la mijlocul anilor '80, Anthrax a fost inclusa in "The Big Four" (Cei patru mari), grupul celor mai cunoscute formatii ale acestui curent muzical, alaturi de Metallica, Megadeth si Slayer.

De altfel, in aceasta formula "The Big Four", Anthrax a concertat la Bucuresti la editia din 2010 a Sonisphere Festival.

Dintre hiturile interpretate de trupa nu vor lipsi Antisocial, Indians, dar si piese de pe noul material discografic, EP-ul Anthems scos anul acesta.

Voodoo Six este un grup britanic din noul val, adept al genului hard rock si care pana in acest moment a editat patru albume. Ultimul este o productie 2013, se numeste Songs To Invade Countries To si arata un grup ce a progresat si care merita toata atentia la concerul din 24 iulie.

Iron Maiden a concertat in Romania, la Bucuresti, in 2008, si la Cluj-Napoca, in 2010.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concert Iron Maiden, #restrictii circulatie Iron Maiden concert, #trafic intrerupt concert Iron Maiden, #bilete Iron Maiden, #trupe deschidere Iron amIden, #Iron Maiden Piata Constitutiei , #concert