Promisiune USL Ploiesti: Pensie de 200 de lei pe luna de la Primarie (Foto)

Joi, 17 Mai 2012, ora 16:20
4651 citiri
Promisiune USL Ploiesti: Pensie de 200 de lei pe luna de la Primarie (Foto)
Foto: republicanul.ro

Candidatul USL la Primaria Ploiesti, Iulian Badescu, le promite pensionarilor inca o pensie, daca va fi ales. Aceasta ar urma sa fie acordata de Primarie.

Senatorul PSD Iulian Badescu a trimis varstnicilor din Ploiesti peste 70.000 de "taloane de pensie municipala", prin care le promite acordarea unei pensii suplimentare lunare de la bugetul local, in cuantum de 200 de lei, anunta Mediafax.

"Stim ca exista resurse pentru ca viata dumneavoastra sa fie decenta si onoranta. In mandatul 2012 - 2016, Primaria Ploiesti trebuie sa va acorde, sub forma unei plati lunare, o suma de aproximativ 200 de lei. Reprezentam garantia unei conduceri competente si corecte a Ploiestiului si a judetului Prahova. Va rugam sa pastrati talonul de mai jos pentru a va inscrie in iunie 2012 pe listele Primariei pentru acordarea Pensiei Municipale", apare publicat pe talonul trimis pensionarilor ploiesteni de catre candidatii USL la Primarie si Consiliul Judetean.

Sursa foto: Facebook

Iulian Badescu a explicat miercuri seara ca "pensia municipala" reprezinta un ajutor social similar celui acordat de Radu Mazare sub forma de alimente pensionarilor din Constanta si ca acest ajutor va fi suportat de la bugetul local. Candidatul USL a precizat ca aproximativ 30.000 de varstnici ar urma sa beneficieze de pensia de la Primarie.

"Pensia municipala" a USL a primit o reactie imediata din partea PDL Prahova, care a sesizat Biroul Electoral Judetean "pentru a se stopa cat mai curand demersul mincinos al lui Mircea Cosma si Iulian Badescu".

IPJ Prahova a inceput verificari

In urma sesizarilor, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a inceput verificari cu privire la impartirea, in municipiul Ploiesti, a unor cupoane pentru "pensie municipala", anunta NewsIn.

Conform inspectorului sef al IPJ Prahova, comisar sef Bogdan Despescu, Politia a dat curs mai multor sesizari privind incalcarea Legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale. Cea mai recenta verificare se refera la impartirea de catre USL Prahova, in municipiul Ploiesti, a unor cupoane care, daca vor fi completate de pensionari cu datele lor personale, acestia vor beneficia de "pensia municipala."

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Iulian Badescu PSD Ploiesti, #Iulian Badescu pensia municipala, #campanie elctorala promisiuni vot , #stiri Iulian Badescu