Mama lui Ponta, despre audierea la DNA: "Am simtit jena!" Iata de ce a asteptat 40 de minute pe hol

Sambata, 07 Martie 2015, ora 22:15
9120 citiri
Mama lui Ponta, despre audierea la DNA: "Am simtit jena!" Iata de ce a asteptat 40 de minute pe hol
Foto: Antena 3

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a povestit, sambata seara, episodul in care s-a intalnit cu jurnalistii, in momentul in care a fost audiata la DNA Ploiesti, in dosarul in care ginerele ei, Iulian Hertanu, este arestat preventiv.

"Am avut teama de a ma intalni cu presa. Cand am intrat in curte (la DNA - n.red.), mi-am adus aminte de cand eram pionier, stateau aliniati si am avut un gest de deschidere a mainilor...pana cand am ajuns aproape de ei si am avut impresia ca sar pe mine", a declarat mama prim-ministrului, intr-o emisiune la Antena 3.

Aceasta a vorbit si despre cele 40 de minute in care a trebuit sa astepte pe holul institutiei, fiind filmata continuu de camerele televiziunilor.

"Sigur ca am simtit jena de a fi privita 40 de minute, cu aparatele lipite de geam sa ma filmeze. Sa ai rabdare sa filmezi un om care nu facea nimic, statea pe banca... Mi-ar fi placut sa nu fiu tinuta in geam", a mentionat ea.

Totusi, Cornelia Naum a spus ca asteptarea de 40 de minute de la DNA Ploiesti nu a fost din vina procurorilor, ci a fost cauzata de faptul ca avocatul care a insotit-o pe mama premierului nu avea un document necesar pentru audiere.

Cornelia Naum a precizat ca, in calitate de martor, nu avea voie sa fie audiata cu avocat, asa ca avocatul a trebuit sa ia o delegatie de la firma de la Bucuresti, care sa ateste ca de fapt il reprezinta pe ginerele sau, care are dreptul sa afle ce declara un martor in dosar.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA

Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a iesit joi, din sediul DNA Ploiesti, dupa o ora de audieri in calitate de martor in dosarul in care ginerele ei, Iulian Hertanu, arestat preventiv, este cercetat pentru frauda cu fonduri UE si organizarea unui grup infractional.

Intrebata daca este consiliera a lui Iulian Hertanu, sotul fiicei sale, mama prim-ministrului a raspuns: "Sunt soacra, soacra nu e consiliera".

Soacra lui Iulian Hertanu a fost vizibil deranjata de jurnalistii prezenti, inaintand cu greu printre acestia: "Sunteti absolut imposibil de inteles. Chiar vreti sa ne batem, sa ne imbrancim? (...) Doamne, ce meserie grea aveti!".

Cornelia Naum ramane cu calitatea de martor in acest dosar, potrivit avocatului sau, Bogdan Vlad.

"Doamna are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei. A participat la niste discutii la un moment dat dintre persoane care au calitate in acest dosar", a spus avocatul.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#mama Ponta DNA jurnalisti, #mama Ponta asteptare DNA , #Cornelia Naum