Mama lui Victor Ponta scapa, pentru moment, de audierea la DNA

Joi, 26 Februarie 2015, ora 13:21
2379 citiri
Mama lui Victor Ponta scapa, pentru moment, de audierea la DNA

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, care era asteptata, joi dimineata, la DNA Ploiesti, nu a mai ajuns la audieri.

Aceasta ar fi trebuit sa le dea explicatii procurorilor in dosarul in care cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, este arestat preventiv pentru fraudarea unor fonduri UE.

Cornelia Naum nu a mai ajuns joi la DNA Ploiesti, ea fiind citata intr-o alta zi, au precizat surse judiciare pentru Realitatea TV.

Ponta, despre retinerea cumnatului si o posibila demisie: Imi pare rau, mama a fost porcaita

Sora lui Ponta, audiata la DNA

In schimb, sora premierului Victor Ponta a fost audiata, joi dimineata, la DNA Ploiesti.

Sora lui Victor Ponta, audiata la DNA - e asteptata si mama premierului

Alexandra Hertanu a dat explicatii in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru frauda cu fonduri UE si organizarea unui grup infractional.

Ce spune premierul Ponta despre audierea surorii si mamei la DNA (Video)

La iesirea de la DNA Ploiesti, sora prim-ministrului a spus doar ca a "avut ceva de recuperat" si s-a urcat intr-un taxi care o astepta in curtea institutiei.

Intrebata de jurnalisti daca era constienta de ce facea sotul sau, Alexandra Hertanu a raspuns: "Sunt constienta tot timpul".

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Cristian Hertanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 18 februarie.

Cumnatul premierului Victor Ponta, arestat preventiv (Video)

Procurorii il acuza pe cumnatul lui Ponta de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea nelegala a destinatiei unor fonduri europene si evaziune fiscala, se arata intr-un comunicat al DNA.

Cine este Iulian Hertanu, cumnatul cu probleme penale al premierului Ponta

Fondurile UE ar fi fost fraudate prin intermediul firmei Grossman Engineering, al carei administrator este Iulian Hertanu.

Investigatorii suspecteaza ca societatea a obtinut fraudulos contractul pentru lucrarile de extindere a canalizarii orasului Comarnic, judetul Prahova. Banii europeni ar fi fost folositi in alte scopuri, iar lucrarile au fost facute de mantuiala. Prejudiciul din acest dosar este de sapte milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#mama Ponta audiat DNA, #mama Ponta DNA amanat, #Cornelia Naum DNA , #Cornelia Naum