Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Urban explica de ce sunt liderii UE vinovati de crimele din Norvegia

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 07:56
3258 citiri
Urban explica de ce sunt liderii UE vinovati de crimele din Norvegia
Foto: bzi.ro

Parlamentarul PDL, Iulian Urban, revine cu explicatii asupra declaratiei facuta joi, in care a afirmat ca vinovati pentru atentatele din Norvegia sunt liderii UE, declaratie care a produs reactii dure atat din partea reprezentantilor Opozitiei, cat si din partea propriilor colegi de partid.

Iulian Urban: Nu Breivik a comis atentatul ci actualii lideri care conduc in UE

Urban sustine ca politicienii UE au schimbat "in timpul jocului" regulile privind obiceiurile imigrantilor si i-au invrajbit pe europenii nativi contra musulmanilor, arata Evenimentul Zilei.

"Acum 30-40 de ani, liderii politici din Europa au spus urmatorul lucru: Europa este templul corectitudinii politice, ca atare noi trebuie sa imbratisam multiculturalismul, trebuie sa fim toleranti fata de imigranti, fata de musulmani, fata de chinezi, chiar fata de tiganii care au venit din estul Europei.

Atunci, pe baza acestor declaratii, a acestor idei si a multiculturalismului, acei oameni au ajuns la putere si au castigat voturi in tarile lor. Dupa 30-40 de ani, incep sa apara in toate tarile din vestul Europei tot felul de fenomene: in Elvetia se fac referendumuri prin care se decide sa se desfiinteze minaretele musulmane, in Franta se adopta o lege prin care sa se interzica portul valului islamic burka", a declarat Urban.

Urban a mai spus ca in prezent, politicienii castiga voturi "invrajbindu-i pe europenii nativi impotriva acestor imigranti".

"In momentul de fata, Europa trebuie sa se decida: fie continua sa accepte acest multiculturalism, fie se decide ca in momentul de fata multiculturalismul a disparut si atunci oamenii aia trebuie sa stie ce sa faca", a continuat deputatul.

Deputatul Iulian Orban a starnit nemultumirea mai multor politicieni dupa ce a declarat ca atentatul din Norvegia, in care si-au pierdut viata 76 de persoane, a fost comis nu de extremistul Anders Behring Breivik, ci de "actualii lideri care conduc in Uniunea Europeana".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Iulian Urban atentat Norvegia, #Iulian Urban Anders Breivik , #PDL