Urban: Are cineva la Comunicare in Modrogan impresia ca suntem retarzi?

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 19:38
2465 citiri
Urban: Are cineva la Comunicare in Modrogan impresia ca suntem retarzi?

Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat vineri, facand referire la raspunsul dat de Guvern la acuzatiile privind excesele din ministere, "ca, in varianta cea mai buna, el si colegii lui, sunt considerati retarzi cand li se da o asemenea explicatie, iar in varianta cea mai proasta crede ca au impresia ca sunt niste statui catre care poti sa arunci orice".

"Stau sa ma intreb cum primesc acest gen de "punctaje" alti colegi senatori? Cum se uita la aceste mesaje senatori PD-L de exceptionala factura gen: Filip Petru, Viorel Constantinescu, Sorin Fodoreanu, Cristian Radulescu, Udristoiu Tudor, Sbarciu Ioan, etc. cand citesc aceste mesaje? Ma refer la Tema 5: Acuzatiile privind excesele din ministere.

Raspunsul este: Nu se poate pune problema lipsei de vointa a Executivului de a lua deciziile care se impun - cred ca decizia de ieri a ministrului Daniel Funeriu a fost graitoare in acest sens (demiterea consilierului ministrului Educatiei)", scrie Iulian Urban pe blogul personal.

Senatorul PD-L de Ilfov este revolat ca Executivul nu ia nicio masura asupra propriilor oameni care s-au dovedit a fi incompetenti.

"Presa scrie de luni de zile de o gramada de Basbuzuci [ soldatii din armata neregulata care traiesc din jaf ] plantati dupa 2008 in felurite ministere dupa tot felul de criterii clientelare, total incompetenti si neaveniti, sau unii care au ramas acolo din vreme penelisto-pedelista, care s-au "convertit" peste noapte pe pedelism in scopul perpetuarii adaparii de la banul public, iar cand noi, unii din parlamentarii care sustinem masurile anti-criza insa vrem sa-i vedem ieri rasi din ministere, agentii, deconcentrate, ce primim ? Mesaje de genul: " nu se poate pune problema lipsei de vointa a Executivului.....cred ca decizia de ieri a ministrului a fost graitoare...." . Hai nu mai spune?", comenteaza acesta.

Aflam zilnic de astfel de cazuri

Iulian Urban mai spune ca pe langa cazurile pe care le stiu si colegii lui din PD-L despre acest gen de persoane se mai afla zilnic la nivel national de vreo 20-30 de cazuri probate cu documente.

"Adica din sute de cazuri concrete de indivizi care confunda banul public cu propriul buzunar, chiar nu s-a gasit in sase luni de zile din 2010 nici un alt caz in care trebuia sa ploua cu demisii, asa cum s-a intamplat, cu greu, la Ministerul Educatiei? Hai ca nu suntem chiar asa de prosti, si nu avem cum sa fim solidari cu asa ceva. Nu putem fi solidari si cere altora sa fie solidari", mai sustine acesta.

Iulian Urban scrie ca sustine masurile anticriza ale Guvernului , dar nu poate sustine ministri slabi care nu au vointa, chef sau interes sa cureteze mizeria si coruptia din subordinea lor.

"Asa ca unii senatori PD-L care sustin Guvernul, asteapta pana luni si alte "exemple graitoare" de corupti eliminati din sistem! Urgent si daca se poate executati si public la TV ca sa inteleaga romanii ca se doreste cu adevarat sa se schimbe ceva, nu doar sa se mimeze, si ca sa putem sa le cerem romanilor a fie convinsi ca trebuie sa fie solidari cu Guvernul", conchide Urban.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Iulian Urban revoltat, #revoltat decizii Guvern , #stiri Iulian Urban