Jennifer Aniston, data in judecata

Vineri, 16 August 2013, ora 09:48
1943 citiri
Jennifer Aniston, data in judecata

Actrita american Jennifer Aniston a fost actionata in judecata de o firma de constructii, reprezentantii companiei spunand ca starul le datoreaza suma de 43.000 de dolari pentru lucrarile efectuate la proprietatea acesteia din Los Angeles.

Directorii firmei de constructii J.R. Darnell Associates, Inc. au declansat o actiune impotriva actritei din Friends, sustinand ca aceasta nu a platit nimic pentru construirea unei punti la casa pe care o detine in Bel Air, care a fost ulterior demolata, potrivit Toronto Sun.

Din documentele depuse la Tribunalul din Los Angeles de compania de constructii reiese ca Jennifer Aniston a angajat J.R. Darnell Associates Inc. pentru realizarea unor lucrari de renovare in luna octombrie 2012. Pe parcurs, actrita a cerut companiei sa mai efectueze alte lucrari pana in luna martie 2013.

Oficialii companiei spun ca actrita a platit la timp toate lucrarile, insa a refuzat sa achite o factuta de 43.710 dolari, reprezentand contravaloarea constructiei unei punti pentru o petrecere ce a avut loc pe data de 24 martie.

Se pare ca actrita a depus o plangere in care sustinea ca ar fi existat o scurgere pe punte la o zi dupa petrecere, insa cand reprezentantii firmei de constructii au trimis pe cineva la fata locului pentru a face o expertiza, structura fusese demolata.

Aniston nu a mai raspuns la telefoanele acestora, se arata in documentele depuse la Tribunal.

Cel mai recent lungmetraj in care a aparut Jennifer Aniston a fost Wanderlust (2012), iar de pe 6 septembrie o putem vedea in comedia We're the Millers.

Jennifer Aniston socheaza in noul ei film (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Jennifer Aniston firma constructii, #Jennifer Aniston proces, #Jennifer Aniston actiune justitie , #stiri Jennifer Aniston