Ce mofturi fac vedetele: branza de soia, chiuveta de aur si dezinfectant

Sambata, 09 Februarie 2008, ora 14:04
3111 citiri
Ce mofturi fac vedetele: branza de soia, chiuveta de aur si dezinfectant

Nu s-ar numi vedete daca nu ar face mofturi. Cand pleaca in turneu mai ales, cerintele starurilor sunt de-a dreptul exagerate si ridicole. Intr-un top al celor mai greu de multumit celebritati conduce detasat Jennifer Lopez. Cantareata vrea ca apartamentul de la hotelul unde este cazata sa fie zugravit in alb, sa aiba asternuturi albe, trandafiri albi si lumanari albe, preferabil parfumate cu esenta frantuzeasca Diptyque. In plus, cearsafurile trebuie sa fie din bumbac egiptean, iar temperatura camerei sa aiba exact 25,5 grade Celsius, scriu jurnalistii de la "Libertatea".

Nici zana scandalurilor, Britney Spears, nu se lasa mai prejos. Are nevoie in concerte de o linie telefonica privata, iar daca se intampla sa primeasca vreun apel neasteptat sau daca afla cineva numarul de telefon ameninta ca il da in judecata pe organizatorul concertului. In plus, fosta printesa a muzicii pop bea numai cafea de la General Foods International, mananca jeleuri Fruit Loops si dulciuri de la Cap'n Crunch

Justin Timberlake cere in timpul unui turneu sa i se rezerve un etaj intreg al hotelului in care este cazat, o sala privata de fitness, un sistem audio puternic impreuna cu un Nintendo si PlayStation. Toate filtrele de la aparatele de aer conditionat sa fie schimbate la etajul unde sta, iar clantele de la usi sa fie dezinfectate de mai multe ori pe zi.

Christina Aguilera cere fructe si legume organice, lapte si branza de soia, cereale Nesquik si doze de Coca-Cola, insa nu trebuie sa-i lipseasca nici vitaminele gumate Flintstones.

Din turneele lui Eminem nu trebuie sa lipseasca PlayStation cu jocurile video, masa de ping-pong, cosul de baschet, o plasma uriasa, un maseur personal si orice fel de mancare tip fast-food.

Mariah Carey vrea chiuvete din aur si toalete noi in baia hotelurilor in care e cazata in timpul turneelor. In plus, cantareata foloseste propriile lenjerii de pat si cere ca in camera ei sa ruleze permanent videoclipuri cu piesele sale. Atat Mariah, cat si cainele ei care o insoteste peste tot se imbaiaza numai in apa minerala frantuzeasca.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vedete, #mofturi, #extravaganta , #stiri Jennifer Lopez