Copiii mai putin mediatizati ai vedetelor (Galerie Foto)

Duminica, 13 Iulie 2008, ora 11:30
8585 citiri
Copiii mai putin mediatizati ai vedetelor (Galerie Foto)

Chiar daca ultima moda printre starurile de la Hollywood este sa scoata bani din vanzarea imaginii copiilor lor, nu toate celebritatile utilizeaza aceasta strategie pentru a-si umfla conturile in banca.

Cel mai recent si totodata celebru caz este cuplul Jennifer Lopez - Marc Anthony, care a primit 6 milioane de dolari pentru primele fotografii ale gemenilor Max si Emme. Revista People a platit aceasta suma impresionanta pentru gemenii in varsta de o luna ai cantaretei J.Lo, in timp ce Christina Aguilera a primit "numai" 1,5 milioane de dolari pentru primele poze ale fiului sau, Max.

Sume cu multe zerouri au fost vehiculate si in cazul fetitei cuplului Tom Cruise si Katie Holmes, Suri, dar si al celui format din cele mai in voga vedete la ora actuala, Angelina Jolie si Brad Pitt, Shiloh.

Jurnalistii comenteaza tot mai des competitia acerba dintre vedete pentru castigarea unor sume cat mai mari de la diverse publicatii mondene. Mai mult, potrivit redactorului unei reviste americane, s-a ajuns chiar la stadiul in care unele vedete decid sa faca mai multi copii doar pentru a castiga mai multi bani de pe urma fotografiilor cu micutii.

Cu toate acestea, nu toate starurile profita de pe urma copiilor lor, multi alegand exact contrariul si anume sa ii fereasca de ochii presei cat se poate de mult, preferand ca acestia sa iasa in lume insotiti de bunici, bone, sau de alte persoane necunoscute publicului.

Exista si o cale de mijloc, si anume vedete care se comporta cat se poate de firesc, de normal, ducandu-si ei insisi copiii la plimbare in parc, la un fast-food sau mergand in vizita cu ei la muzee si spectacole, spre satisfactia celor care ii admira si in aceste ipostaze, mai putin spectaculoase.

Astfel, Antonio Banderas este vazut deseori in tribune impreuna cu fiica sa Stella, in varsta de 12 ani, la meciurile de baschet ale echipei favorite, LA Lakers, cei doi fiind insotiti uneori si de "mamica" familiei, actrita Melanie Griffith. Micuta si-a facut deja debutul in film, la varsta de 3 ani, cand a aparut alaturi de mama sa in "Crazy in Alabama", film regizat de tatal ei.

Un alt tatic extrem de dragastos cu copiii sai este Jude Law, care are nu mai putin de trei, Rafferty de 10 ani, Iris de 6, si Rudy de 4, si care poate fi vazut foarte des jucandu-se cu ei prin parcurile londoneze. Din pacate, Jude a intrecut oarecum masura, dupa divortul de mama copiilor inselandu-si logodnica, pe frumoasa actrita Sienna Miller, cu bona celor mici.

Nu doar taticii se mandresc cu frumoasele lor odrasle. Gwyneth Paltrow isi ia deseori fetita prin magazinele cu haine, micuta Apple dovedind deja aptitudini de fotomodel si un debit verbal incredibil pentru cei doar "tei" anisori pe care ii are.

Reese Witherspoon poate fi deseori intalnita la patinaj alaturi de baietelul ei Deacon, de 3 ani, si de Ava, in varsta de 8 ani, pe care toata lumea o vede ca pe o "mini-me a blondei de la Drept".

Julia Roberts isi foloseste cele doua fetite gemene drept ajutor la cumparaturi, invatandu-le totodata cum poti salva planeta folosind pungi din hartie, nu din plastic. In schimb, Kate Winslet adora sa ii duca pe cei mici la Gradina Zoologica.

Ben Stiller pare sa prefere insa activitatile educative, fiind surprins de paparazzi impreuna cu fetita sa Ella Olivia la Muzeul Natural de Istorie din Los Angeles.

Una dintre vedetele "la moda", Sarah Jessica Parker, sustine sus si tare ca adora sa construiasca blocuri din lego impreuna cu fiul ei James Wilkie, in varsta de 5 ani, dar si ca acesta este un mare fan Barack Obama. Paradoxal, desi este cunoscuta pentru pasiunea ei netarmurita pentru pantofi, actrita recunoaste ca deseori micutul poarta la plimbare incaltari second-hand, mai precis imprumutate de la nepoti mai mari, deoarece "chiar daca ne putem permite, Jamie trebuie sa inteleaga ca nu totul i se cuvine pe lumea asta".

Unul dintre cei mai simpatizati tatici de la Hollywood este Ben Affleck, care incearca cu disperare sa ii convinga pe cei din jur ca micuta lui Violet seamana mai mult cu el decat cu mamica ei, actrita Jennifer Gardner. Misiunea este insa imposibila, cel putin atata timp cat Vio pastreaza in obraji fermecatoarele gropite ale protagonistei din "Alias".

vezi mai jos Galeria Foto

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
Postul Paștelui este cel mai aprig și mai lung de peste an. Puțini știu însă că postul nu este pentru toată lumea, iar anumite persoane nu trebuie să țină post deoarece le poate face...
Zeci de persoane au fost ucise, printre care mai mulți copii, după un atac asupra taberei de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza
Zeci de persoane au fost ucise, printre care mai mulți copii, după un atac asupra taberei de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza
Cel puţin 13 persoane au fost ucise, inclusiv şapte copii, şi peste 25 au fost rănite după ce un atac a vizat marţi tabăra de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza, potrivit oficialilor...
#copii, #vedete, #Jennifer Lopez, #mediatizare, #Shiloh, #Suri Cruize , #stiri Jennifer Lopez