Romanii isi aleg talismanul norocos al anului 2017

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 16:34
4088 citiri
Romanii isi aleg talismanul norocos al anului 2017

Pentru prima oara in cei 82 de ani ai jocului Monopoly, fanii au sansa de a schimba popularul joc. Pionii, cele mai importante elemente ale jocului clasic, vor fi inlocuiti cu 8 piese noi, alese de catre public prin vot pe www.votemonopoly.com. Astfel, intre 10 si 31 ianuarie are loc Mania Pionilor, cand romanii decid, alaturi de fanii din intreaga lume, noua formula a clasicului Monopoly.

Inca din 1935, de la aparitia primei editii a jocului Monopoly, figurinele metalice au fost elemente cheie ale jocului Monopoly. De-a lungul timpului, zeci de pioni din editiile speciale lansate in fiecare an au purtat noroc celor peste 1 miliard de jucatori din 114 tari.

Neschimbata, insa, a ramas varianta clasica a jocului Monopoly, care in 2017 va include 8 pioni noi, in functie de preferintele fanilor din Romania si nu numai. Astfel, dintre 64 de pioni vechi si noi, doar 8 vor fi alesi pentru a-i inlocui pe cei traditionali din jocul clasic.

"Unul dintre cele mai importante momente ale jocului este chiar alegerea pionului norocos. Jucatorii se ataseaza de cei care le reprezinta personalitatea, ori, mai simplu, de cei care le-au purtat noroc in timpul jocului precedent. Pentru ca sunt atat de importanti pentru fani, Monopoly le ofera acestora ocazia de a alege pionii care vor fi prezenti de acum incolo in varianta clasica a jocului. Suntem foarte curiosi sa aflam preferintele romanilor", a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro Romania.

In campania de votare lansata pe www.votemonopoly.com au fost inscrisi 64 de pioni vechi si noi, impartiti in 8 categorii: animale, moda, elemente istorice, incaltaminte, inventii, social media, transport si lucruri care plutesc.

Romanii vor putea vota pionul preferat din fiecare categorie, astfel incat fiecare dintre acestea sa fie reprezentata in cadrul jocului clasic Monopoly, incepand cu luna august.

Cel mai votat pion de catre fanii din intreaga lume va fi anuntat in luna februarie, urmand ca in luna martie sa fie anuntata intreaga lista a pionilor "castigatori".

Cu ocazia provocarii "Mania Pionilor", Hasbro va lansa si jocul Monopoly - Mania Pionilor, care va include 16 figurine! Astfel, pe langa cele 8 figurine traditionale ale jocului, in aceasta editie speciala gasim si alti 8 pioni aurii precum pinguinul, ceasul, ratusca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentativi pentru categoriile incluse in campania de votare.

Timp de 21 de zile, intreaga lume voteaza pionii norocosi ai anului 2017! Mai multe detalii despre campania de votare, dar si despre jocul Monopoly - Mania Pionilor puteti gasi pe www.votemonopoly.com sau pe pagina de Facebook Monopoly.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Monopoly boardgame, #jocuri Hasbro, #Monopoly Mania Pionilor , #jocuri clasice