Ziare.com

Kinect - provocarea Tiger Woods PGA Tour 13 (Video)

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 14:02

   

Kinect - provocarea Tiger Woods PGA Tour 13 (Video)
Electronic Arts a anuntat ca in curand va fi posibila lansarea unei provocari pentru Tiger Woods din propria camera de zi, prin magia Kinect, asociata jocului pentru Xbox 360, Tiger Woods PGA Tour 13.

Noua editie a jocului va pune pentru prima data la dispozitia gamerilor posibilitatea de a juca fara un controller in mana, relateaza Webnews.

Corpul jucatorului va fi cel ce va transmite comenzile dorite, prin postura, miscare si rapiditatea cu care sunt executate gesturile, avantaj la care se adauga si functia de recunoastere vocala.

Un prieten pe post de "caddy", un ecran HD pentru a fructifica la maxim grafica si Kinect pentru transformarea miscarii in comanda - iata noua experienta de joc propusa iubitorilor de golf, care doresc sa-si "teleporteze" terenul ideal acasa.

Desi nu a fost precizata inca o data anume pentru lansare, Tiger Woods PGA Tour 13 este asteptat in Europa spre sfarsitul lunii martie, cand promisiunea unui divertisment garantat, lansata de George Peckham, general manager al Global Publishing Group de la Microsoft, se va putea transforma in realitate.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2260 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor