S-a lansat Assassin's Creed Syndicate - Detalii despre jocul in care apar Charles Dickens si regina Victoria

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 12:48
4915 citiri
S-a lansat Assassin's Creed Syndicate - Detalii despre jocul in care apar Charles Dickens si regina Victoria
Foto: Assassin\'s Creed Syndicate

Cei care detin consolele PlayStation 4 si Xbox One pot intra, incepand de vineri, in posesia noului episod al francizei Assassin's Creed, intitulat Syndicate. Adeptii platformei Microsoft Windows il vor putea juca incepand cu 19 noiembrie 2015.

Assassin's Creed Syndicate se inscrie in genul de jocuri actiune-aventura, open-world, cu puternica tenta stealth si de inspiratie istorica. Titlul a fost dezvoltat de Ubisoft Quebec si este publicat de Ubisoft.

Actiunea celui de-al noualea episod al seriei este amplasata in Londra anului 1868, in plina Revolutie Industriala. Orasul este cu 30% mai mare decat Parisul episodului precedent, Assassin's Creed Unity.

Versiunea virtuala a Londrei este impartita in sase districte: Westminster, Strand, City of London, Whitechapel, Southwark si Lambeth. Personajele principale sunt gemenii Jacob si Evie Frye, implicati in lumea crimei organizate si in lupta cu sistemul controlat de Ordinul Templierilor.

Pentru prima data in istoria Assassin's Creed, jucatorul va putea sa foloseasca, dupa bunul plac, doua personaje, in loc de unul singur. Personajul Jacob este mai potrivit pentru un stil agresiv de joc, cu numeroase lupte corp-la-corp. Sora sa, in schimb, este o specialista in tactici de infiltrare si de improvizatie.

In povestea jocului sunt implicate, intr-o forma sau alta, personalitati precum Charles Dickens, Charles Darwin, Alexander Graham Bell si chiar regina Victoria.

Personajul controlat de gamer este urmarit din perspectiva third-person. Producatorii au promis noi moduri de a calatori eficient prin universul jocului si noutati in privinta sistemului de lupta si de stealth. Jocul nu beneficiaza de mod multiplayer.

Assasin' s Creed Syndicate este al doilea titlu al seriei care nu a fost realizat de Ubisoft Montreal. A fost anuntat la 2 iulie 2014, iar primele informatii despre joc au fost dezvaluite la 2 decembrie 2014. Versiunea pentru PS4 va contine un DLC in exclusivitate, intitulat "Penny Dreadful Crimes".

Care este jocul video care da cea mai mare dependenta - cum si de ce se intampla asta

Primul joc din seria Assassin's Creed a aparut in 2007, pentru PS3, Xbox 360 si Microsoft Windows. Din 2008, jocul a fost disponibil si pe Android, iOS, Symbian, webOS si Windows Phone. Titlurile francizei sunt grupate pe diverse perioade istorice, precum: Renasterea, Era Coloniala, Revolutia Franceza, China Imperiala, Anglia Victoriana si Imperiul Sikh.

Principalele jocuri ale seriei au fost dezvoltate de Ubisoft Montreal pe partea de single-player si de Ubisoft Annecy pentru multiplayer. Episoadele seriei au fost, in general, bine primite de critica. Doua dintre cele mai apreciate au fost Assassin's Creed II, ce dateaza din 2009, si Assassin's Creed: Black Flag, din 2013.

Seria a fost inspirata din romanul "Alamut" scris de slovenul Vladimir Bartol si are unele aspecte in comun cu o alta serie cunoscuta de jocuri video, Prince of Persia.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Assassin s Creed Syndicate lansare, #Assassin s Creed Syndicate detalii, #Assassin s Creed Syndicate personaje , #jocuri strategie