Mourinho si-a scos "coltii" la antrenorul Benficai

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 10:48
1757 citiri
Mourinho si-a scos "coltii" la antrenorul Benficai
Foto: record.xl.pt

Jose Mourinho a intrat in conflict cu antrenorul Jorge Jesus de la Benfica Lisabona. Tehnicianul lusitan il acuza pe conationalul sau ca "nu este inteligent" si a tinut sa amintesca de gafele gramaticale ale acestuia in timpul conferintelor de presa.

Polemica celor doi a inceput dupa ce antrenorul "vulturilor" a pus la indoiala declaratia actualului antrenor de la Chelsea, care a spus ca tanarul brazilian Anderson Talisca, ajuns la Benfica in vara, a fost dorit si de cluburile engleze, printre care si de cei de pe Stamford Bridge.

"Benfica a ajuns prima si a demonstrat o data in plus ca stie ce face. Ei (cu referire la cluburile engleze) il cunosteau atat de bine pe Talisca din meciurile din Brazilia dupa cum il cunosc eu pe D'Artagnan.", a spus ironic Jesus.

Acest comentariu a fost primit cu iritare de Mourinho, care nu a intarziat sa-i raspunda: "In legatura cu Benfica, vreau sa fiu cat mai explicit, ca sa inteleaga si cei mai putini inteligenti. Are o echipa buna de scouteri si un presedinte care-i pune antrenorului la dispozitie jucatori buni. Dar nu-mi place ca un coleg nu are incredere in ceea ce am spus.", a declarat The Special One, cu aluzie la Jesus.

In plus, Mourinho a decis sa faca referire si la nivelul cultural al rivalului sau: "Il admir ca il citeste pe Alexandre Dumas, ceea ce eu nu fac, datorita vietii pe care o am si pentru ca lucrez in afara Portugaliei de atata timp. Ma limitez doar sa citesc cand pot dictionarul, pentru ca nimeni sa nu ma poata niciodata acuza de greseli."

Jorge Jesus, nascut intr-o suburbie din nord-vestul Lisabonei, a fost parodiat in mai multe ocazii de mass-media din tara sa pentru dialectul sau si lipsa de studii, in opozitie cu Mourinho care are un titlu universitar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Mourinho ataca antrenor Benfica, #Mourinho critici Benfica , #antrenor