Jose Mourinho a raspuns la intrebarea care este pe buzele tuturor. Se va intoarce la Real Madrid?

Duminica, 03 Martie 2019, ora 12:43
4976 citiri
Jose Mourinho a raspuns la intrebarea care este pe buzele tuturor. Se va intoarce la Real Madrid?
Foto: Twitter / These Football Times

Fostul antrenor al celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, este acum liber de contract, dupa ultima despartire de Manchester United, dar toata presa din Spania, si mai nou si unul dintre ultimii presedinti de la Real, speculeaza faptul ca o intoarcere pe Santiago Bernabeu este inevitabila.

Ramon Calderon, fostul presedinte al lui Real Madrid, a anuntat recent faptul ca Jose Mourinho se va intoarce pe Bernabeu din sezonul viitor. In prezenta insa, Super Mou este doar analist in studioul televiziunii beIN Sports, acolo unde a fost prezent si sambata seara pentru a vorbi despre meciul Real - Barca, terminat 0-1.

El a fost intrebat la pauza partidei si daca intr-adevar se va intoarce la Madrid, dupa ultimele speculatii: "Domnul Calderon este un fost presedinte al acestui club. Sunt destul de sigur ca detine informatii despre club. Dar stie mai multe decat mine, pentru ca eu nu stiu nimic despre asa ceva", puncta fostul mare antrenor de la Inter, Porto, Real sau United.

"Sunt foarte tanar. Am aceeasi motivatie ca in primul meu an de cariera. Dar marea mea motivatie de a reveni in fotbal tine de faptul ca nu am castigat niciun trofeu de 18 luni. Atunci cand joci un Clasico, iti doresti sa faci parte automat din mai multe. Cand te uiti pe tunelul spre teren, vei vedea jucatori care zambesc, chiar daca resimt presiunea. Isi doresc asta.

La Real Madrid am reusit sa castig campionatul cu record de puncte pentru ca toata lumea m-a sustinut, in primul rand presedintele, jucatorii erai buni, suporterii respirau fotbalul. Cel mai rau imi pare ca puteam scrie si mai multa istorie, prin castigarea Champions League", a continuat sa vorbeasca Mourinho, aducandu-si aminte de performantele pe care le-a avut la Real.

Real Madrid a pierdut al doilea meci la rand cu Barcelona, ambele fara gol marcat, in interval de cateva zile. Cele doua sunt acum la o distanta de 12 puncte in La Liga.

Vezi si:

Real Madrid, invinsa din nou de FC Barcelona

Sergio Ramos trage un semnal de alarma dupa esecul lui Real cu Barcelona: Lucrurile scapa de sub control

D.A.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#reactie Mourninho dupa Barcelona Real, #se intoarce Mourinho la Real Madrid, #intoarcere posibila Real Jose Mourinho , #stiri Jose Mourinho