Mourinho a fost prezentat oficial la Real Madrid

Luni, 31 Mai 2010, ora 14:40
2511 citiri
Mourinho a fost prezentat oficial la Real Madrid

Jose Mourinho a fost prezentat oficial, luni dupa-amiaza, in functia de antrenor principal al lui Real Madrid.

Prezentarea portughezului a fost transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com:

14:40 - Prezentarea s-a incheiat.

14:40 - "Nu sunt un antrenor defensiv. Am jucat o finala de Cupa UEFA si doua de Liga Campionilor in care am marcat 8 goluri" - Jose Mourinho.

14:38 - "Nu cred ca este momentul sa vorbim despre ce jucatori voi aduce la Real Madrid" - Jose Mourinho.

14:35 - "Nu conteaza daca nu vor veni spanioli. Identitatea o dau jucatorii, indiferent ce nationalitate au. Nu imi place sa vorbesc despre jucatori, deoarece un singur cuvant mareste pretul jucatorilor cu un milion. Daca spun zece cuvinte, pretul creste cu 10 milioane de euro. Avem nevoie de trei-patru jucatori" - Jose Mourinho.

14:34 - Mourinho este certat de un jurnalist spaniol pentru ca nu intentioneaza sa transfere jucatori spanioli: "Nu ai cum sa dai identitate clubului daca n-ai jucatori spanioli", i-a reprosat jurnalistul iberic.

14:31 - "Nu sunt anti-Barcelona. Sunt antrenorul Realului si ma preocupa Realul, nu Barcelona. Ma preocupa constructia unui mare Real Madrid!" - Jose Mourinho.

14:30 - "Nu vreau sa vorbesc de trecut. Lui Manuel Pellegrini ii doresc sa-si gaseasca o echipa pe masura ambitiilor lui" - Jose Mourinho.

14:29 - "Am vorbit deja cu Raul in aceasta dimineata. Nu pierd timpul! Raul se antreneaza, dar presa nu intra in relatia dintre un antrenor si un jucator" - Jose Mourinho.

14:26 - "Obiectivele mele la Real Madrid nu sunt diferite fata de cele pe care le-am avut la fostele mele echipe. Vreau sa construiesc prezentul si vreau sa construiesc viitorul" - Jose Mourinho.

14:22 - "Daca ma consider cel mai bun din lume? Consider ca exista un grup de antrenori buni, cu calitati. Apoi rezultatele decid cine este cel mai bun. Nu vreau sa fiu laudaros, dar mi se pare ca in sezonul 2009/2010 am castigat toate trofeele" - Jose Mourinho.

14:21 - "Este prea devreme sa vorbesc despre relatia cu Cristiano Ronaldo. Trebuie sa imi cunosc noul meu club mai intai. Cristiano Ronaldo este un jucator important, nu doar pentru Real ci pentru intreaga lume, dar pentru mine primeaza echipa, nu individualitatile" - Jose Mourinho.

14:19 - "Sunt un antrenor si atat. Un antrenor care munceste in grup, cu multa lume. Un antrenor cu responsabilitate, dar fara o structura puternica nu pot fi un antrenor bun. Vreau sa am cei mai buni colaboratori" - Jorse Mourinho.

14:15 - "Promit sa nu ma schimb. Sunt Jose Mourinho, cu toate calitatile si defectele mele" - Jose Mourinho.

14:14 - "Cred ca patru ani de contract sunt suficenti pentru a castiga, pentru a construi o echipa cu identitate. In acest timp vreau sa pregatesc viitorul Realului. Nu ma bucur ca Pellegrini a fost demis, nu pot sa ma bucur cand un antrenor este demis, dar acesta este fotbalul" - Jose Mourinho.

14:12 - "Nu stiu daca m-am nascut pentru a antrena Real Madrid, pot sa spun ca m-am nascut pentru a fi antrenor de fotbal. Imi place istoria Realului si dorinta de a castiga. De asta am venit aici. Este un club unic, mi se pare ca un jucator sau un antrenor daca nu ajunge la Real Madrid nu este complet. Dar nu e frumos sa antrenezi pe Real, ci sa castigi cu Real", a continuat Mourinho.

14:09 - Jose Mourinho ia cuvantul: "Buna ziua, vreau sa incep prin a va zice ca nu mai vorbesc bine spaniola deoarece am uitat-o cand am invatat italiana. Imi va trebui o luna de zile ca sa pot vorbi din nou bine spaniola".

14:07 - "Mourinho a semnat un contract pe patru sezoane. E o onoare pentru noi sa-l avem pe unul dintre cei mai prestigiosi antrenori din istorie. Suntem foarte fericiti ca a ales Real Madrid" - Jorge Valdano.

14:05 - Primul care vorbeste este Jorge Valdano.

14:02 - La prezentare nu va participa presedintele "albilor", Florentino Perez.

14:00 - Alaturi de Mourinho se afla directorul general al lui Real Madrid, Jorge Valdano.

14:00 - A inceput prezentarea.

13:55 - Mourinho a castigat de doua ori Liga Campionilor: 2004 - FC Porto si 2010 - Inter.

13:45 - Spaniolii anunta deja primul 11 al lui Real Madrid cu Mourinho antrenor: Casillas - Maicon, Pepe, Ramos, Kolarov - Xabi Alonso, Kaka, De Rossi - Ronaldo, Benzema, Di Maria.

10:00 - Jose Mourinho a venit la stadionul "Santiago Bernabeu" intr-un Ferrari, insotit de impresarul sau, Jorge Mendes.

Jose Mourinho a semnat cu Real Madrid un contract valabil pe urmatoarele 4 sezoane, cu un salariu anual de 10 milioane de euro.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Mourinho prezetare Real Madrid, #Mourinho antrenor Real Madrid , #stiri Jose Mourinho