Spaniolii au dat in paranoia: Mourinho, vinovat de infrangerea Barcelonei

Joi, 17 Februarie 2011, ora 20:20
2869 citiri
Spaniolii au dat in paranoia: Mourinho, vinovat de infrangerea Barcelonei

Jurnalistii spanioli au dezvoltat un scenariu incredibil pentru a scuza infrangerea Barcelonei cu Arsenal, din optimile Ligii Campionilor. Vinovatul numarul unu: Jose Mourinho!

El Mundo Deportivo, ziarul apropiat clubului catalan, sustine ca FC Barcelona a fost dezavantajata de arbitrul italian Nicola Rizzoli la cererea antrenorului rivalei Real Madrid, Jose Mourinho.

Bun prieten cu Rizzoli, "The Special One" i-ar fi cerut italianului sa faca tot posibilul sa incurce Barcelona, de teama sa nu sufere o umilinta indirecta si in Liga Campionilor.

Sursa citata scrie ca relatia de prietenie dintre Mourinho si Rizzoli dateaza de pe vremea cand portughezul o antrena pe Inter Milano. Arbitrul italian a fost suspendat si retrogradat in 2009 dupa ce a fost acuzat ca i-a impins de la spate pe "nerrazzuri" intr-un meci cu AS Roma, incheiat 3-3.

Acelasi cotidian a scris anul trecut, dupa meciul dintre Inter si Barcelona, ca antrenorul portughez a fost ajutat de centralul Olegario Benquerenca, in baza unei stranse legaturi de prietenie dintre cei doi, care sunt si parteneri de afaceri in Portugalia.

Arsenal a revenit formidabil si a invins Barcelona

Arsenal Londra a castigat, scor 2-1, intalnirea jucata miercuri seara, pe teren propriu, cu FCBarcelona, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul Barcelonei după ce a dat lovitura la Paris
Ce spune antrenorul Barcelonei după ce a dat lovitura la Paris
FC Barcelona "a dat dovadă de caracter" în victoria obţinută în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, în prima manşă a sferturilor de finală...
Antrenorul lui PSG, după eșecul cu FC Barcelona: ”Nu ne place”
Antrenorul lui PSG, după eșecul cu FC Barcelona: ”Nu ne place”
Luis Enrique, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, a declarat că acceptă ''criticile pe care le implică înfrângerea" suferită pe teren propriu în faţa formaţiei FC Barcelona (scor 2-3),...
#Jose Mourinho, #fc barcelona, #Arsenal Londra, #Liga Campionilor , #stiri Jose Mourinho
Comentarii