Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scandal de proportii la Barcelona: Guardiola iese la atac!

Joi, 11 Iulie 2013, ora 15:49
3288 citiri
Scandal de proportii la Barcelona: Guardiola iese la atac!

Josep Guardiola a lansat joi un atac dur la adresa presedintelui gruparii FC Barcelona, Sandro Rosell.

Antrenorul lui Bayern Munchen il acuza pe Rosell ca s-a folosit de boala actualului antrenor al catalanilor, Tito Vilanova, pentru a-i strica imaginea.

"L-am rugat un singur lucru pe presedintele Barcelonei: sa ma lase in pace. N-a facut-o! Am plecat chiar la 6.000 de km distanta doar pentru a fi lasat in pace, dar tot nu s-a tinut de cuvant", a atacat Guardiola intr-o conferinta de presa.

"S-a folosit de boala lui Tito pentru a-mi strica imaginea. Nu voi uita si nu voi ierta niciodata acest lucru", a continuat acesta.

Guardiola a negat ca l-ar fi contactat pe Neymar si ca i-ar fi spus sa nu se duca la Barcelona deoarece Tito Vilanova nu e capabil sa-l foloseasca in acelasi timp si pe el, si pe Messi.

"Antreneaza cea mai de succes echipa si cred ca asta e un argument suficient pentru a fi in stare sa foloseasca doi jucatori de mare calitate. Mai bine mi-ar zice direct in fata ce au de zis, nu prin intermediari din Brazilia sau prieteni din Barcelona", a conchis Guardiola, facand referire la vicepresedintele lui Santos, cel care a aruncat acesta informatie in presa.

Il vrea pe Thiago la Bayern

Pep a recunoscut ca e interesat de transferul mijlocasului Thiago Alcantara de FC Barcelona la Bayern Munchen.

"Il cunosc pe Thiago si am cerut transferul lui. Avem mijlocasi, dar cred ca ar aduce un plus daca ar veni", a dezvaluit Guardiola.

Thiago Alcantara ar putea ajunge la Bayern Munchen in schimbul a 18 milioane de euro, atat cat este clauza de reziliere a contractului sau cu gruparea blaugrana. Pe urmele sale se mai afla si Manchester United.

Josep Guardiola s-a despartit de FC Barcelona in 2012, dupa patru ani in care i-a pregatit pe catalani.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Guardiola atac Rosell, #Guardiola Neymar Tito Vilanova , #Bayern