Guardiola a rabufnit dupa eliminarea din Liga Campionilor

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 07:17
14482 citiri
Guardiola a rabufnit dupa eliminarea din Liga Campionilor
Foto: Hepta.ro

Josep Guardiola a aparut extrem de iritat la conferinta de presa de dupa meciul dintre Manchester City si Liverpool, scor 1-2, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

"Cetatenii" au parasit cea mai importanta competitie intercluburi din Europa cu scorul general de 1-5, iar Guardiola a avut ceva de impartit cu arbitrul partidei, conationalul sau Mateu Lahoz.

"I-am spus doar ca a fost gol, nu l-am insultat. Am fost politicos, corect, dar Mateu Lahoz e un tip mai special, ii place sa fie diferit, sa fie special... Am jucat excelent in prima repriza, dar, la fel ca-n sezonul trecut, unele decizii au un impact urias", a declarat Guardiola in cadrul conferintei de presa de dupa partida.

"Stiu ce s-a intamplat la Monaco in sezonul trecut si ca e un arbitru care vede lucrurile diferit de fata cum le vad ceilalti oameni. E prea mult sa ma elimini deoarece n-am zic nimic gresit. Dar il stiu din Spania si nu ma surprinde", a completat acesta.

Eliminat pentru proteste in finalul primei reprize, dupa un gol anulat lui Leroy Sane, tehnicianul iberic a vazut repriza secunda din tribune si spune ca "ar fi fost un pic diferit" daca City intra la pauza cu 2-0.

"Daca intram cu 2-0 la pauza ar fi fost un pic diferit. E diferit si ca Salah a marcat din offside pe Anfield, Si ca golul lui Gabriel Jesus pe Anfield a fost anulat pentru offisde... Penaltiul la Raheen Sterling in fata celui de-al patrulea arbitru. Toate aceste faze au o influenta. Dar Liverpool merita sa mearga mai departe in competitie, sunt o echipa de top si au un antrenor de top", a conchis acesta.

Liverpool s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a castigat cu 5-1 dubla intalnirea cu Manchester City.

A fost 3-0 in urma cu o saptamana pe Anfield, iar marti seara "cormoranii" s-au impus cu 2-1 pe terenul liderului din Premier League.

I.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Josep Guardiola reactie, #Guardiola eliminare City Liverpool, #Guardiola critica arbitru , #stiri Josep Guardiola