Juventus, plan ambitios de transferuri

Vineri, 22 Martie 2013, ora 21:54
2019 citiri
Juventus, plan ambitios de transferuri

Juventus Torino este dispusa sa faca orice pentru a deveni din nou echipa care domina Europa in anii '90. Pentru indeplinirea obiectivului "Batrana doamna" are un plan ambitios de transferuri.

Pavel Nedved, membru in Consiliul de Administratie a echipei italiene, a lasat sa se inteleaga in urma cu cateva zile ca exista un mare interes pentru suedezul Zlatan Ibrahimovic.

Potrivit lui Mino Raiola, agentul atacantului de la PSG, un transfer al acestuia la formatia lombarda este greu de realizat, dar nu imposibil.

"Nu stim nimic, dar daca un club vrea sa faca o oferta interesanta, nimic nu este imposibil", a explicat Raiola la Sky Sport 24.

Un alt nume vizat este cel al atacantului Luis Suarez de la Liverpool. Uruguayanul a declarat insa ca nu are intentia de a pleca de pe Anfield, dar nu a inchis definitiv pista la vreun eventual transfer.

"Sunt foarte fericit la Liverpool, dar in fotbal nu se stie niciodata. Daca alte echipe vin cu perspective de a evolua in competitii internationale, si ma doresc, ele sunt binevenite."

Torinezii s-au fixat si pe jucatorul lui Manchester United, Javier Hernandez. Mexicanul este mai mult rezerva in echipa lui Alex Ferguson si este unul dintre cei care au mari sanse de a parasi Old Trafford.

Sefii de la Juventus s-au pus in contact si cu agentul jucatorului Alexis Sanchez, de la Barcelona. Chilianul este dorit cu ardoare in "Cizma" si de alte echipe, dar agentul Fernando Felicevich a taiat elanul tuturor cu raspunsul" "Nu, multumim"

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Juventus Torino transferuri, #Juventus transfer Luis Suarez, #Juventus transfer Alexis Sanchez , #transferuri