Klaus Iohannis nu exclude o alianta cu Basescu: "Daca alte formatiuni de dreapta vor dori sa vina alaturi de noi, au libertatea de o face"

Joi, 27 Februarie 2014, ora 11:23
117 citiri
Klaus Iohannis a discutat la Digi TV despre viitorul PNL, despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu, dar si despre suportul pe care il va acorda in continuare partidului din care face parte.

Klaus Iohannis regreta plecarea lui Tariceanu din PNL. "Este regretabila, dar altfel nu va avea nicio influenta cu ce vom face noi in PNL."

Intrebat daca Calin Popescu Tariceanu a vorbit cu Victor Ponta pentru a primi sprijin la prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat ca acesta este un favorit al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.