Firea continua atacurile la adresa lui Iohannis: A fost implicat in traficul international de copii

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 22:37
9632 citiri
Firea continua atacurile la adresa lui Iohannis: A fost implicat in traficul international de copii
Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea sustine ca presedintele PNL si candidat ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a fost implicat in traficul international de copii. Acelasi lucru este adus in discutie si de senatorul PSD Daniel Savu.

"Eu m-am referit la un candidat la alegerile prezidentiale, pentru ca, in opinia mea, ca principiu, Romania are nevoie astazi, mai mult ca niciodata, de un presedinte care sa cunoasca dificultatile si responsabilitatile pe care un parinte le are in interiorul familiei sale.

Tocmai pentru ca nu m-am referit, in niciun moment, la multumea familiilor oneste de romani care isi doresc un copil, dar nu il pot face, clarific faptul ca m-am referit la o alta multime: cetateni fara copii, care au fost implicati in traficul international de copii si care candideaza acum la presedintia Romaniei. Este vorba de o multime formata dintr-un singur individ - Klaus Iohannis!

Iar romanii trebuie sa stie o realitate despre care actualul candidat la presedintie nu vorbeste absolut deloc, desi nu a negat niciodata implicarea sa in acest caz", a spus Gabriela Firea, joi, citata de Agerpres, in cadrul unei conferinte de presa care l-a avut drept subiect pe Klaus Iohannis.

Firea spune ca Iohannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii, uitand ca nici Iliescu nu a avut

De asemenea, senatorul PSD Daniel Savu este de parere ca presedintele PNL ar trebui intrebat in legatura cu implicarea avuta in adoptiile de copii romani din primii ani de dupa Revolutie.

"Intrebarile puse astazi domnului Iohannis persista in spatiul public de foarte multi ani, dar le-a evitat tot timpul, desi singur a recunoscut ca a fost sofer al unei familii de canadieni care a adoptat copii din Romania, copii despre care nu se mai stie nimic. Este legitim ca opinia publica sa primeasca niste raspunsuri clare la aceste intrebari.

Faptul ca domnul Iohannis pozeaza intr-un neprihanit nu inseamna si ca este in realitate. Daca domnul Iohannis este persoana morala care pretinde ca este, atunci ar trebui sa aduca lamuriri suplimentare cu privire la ce a facut in acea perioada, inclusiv cu privire la cadourile primite. Pana la urma, beneficiul material in urma implicarii in adoptii nu este deloc un lucru moral", a declarat Daniel Savu, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Afirmatiile Gabrielei Firea vin dupa ce, la inceputul campaniei prezidentiale, aceasta a lansat un atac sub centura la adresa lui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca nu a infiat copii si nu are o "familie completa", motiv pentru care nu ar fi bun de presedinte.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Firea Iohannis trafic copii, #Iohannis acuzat trafic copii, #Iohannis adoptii copii , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014