Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iohannis se teme ca PSD va frauda alegerile: Oamenii sa mearga la vot!

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 23:16
4731 citiri
Iohannis se teme ca PSD va frauda alegerile: Oamenii sa mearga la vot!
Foto: Realitatea TV

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, se declara ingrijorat de faptul ca PSD se pregateste sa fraudeze votul de duminica, desi este convins ca Victor Ponta va pierde alegerile.

Intrebat, joi seara, la Realitatea TV daca este posibila fraudarea alegerilor, Iohannis a raspuns afirmativ.

"Este posibila. Fraudarea se poate face numai de catre cei care au la indemana parghiile puterii. (...) Eu sper sa nu se intample, dar PSD, Guvernul Ponta, de luni de zile se manifesta ca si cum ar pregati o fraudare a alegerilor. Au modificat legea si au dat voie la toata lumea sa voteze unde doreste - se numeste turism electoral. Au convins primarii sa treaca la PSD (...) promitand primarilor bani pentru proiectele publice.

Aceste lucruri imi dau foarte mult de gandit si ma ingrijoreaza. Si ar trebui sa ingrijoreze pe multi. Ar trebui sa mearga oamenii si sa voteze impotriva acestor incercari de a denatura alegerile", a declarat Klaus Iohannis.

Pe de alta parte, acesta s-a aratat convins ca pentru "pentru domnul Ponta se gata politica in noiembrie 2012", adica se incheie.

"Va pierde alegerile prezidentiale", a declarat liderul PNL.

Iohannis il acuza pe Ponta ca n-a fost "suficient de barbat" si il ameninta cu judecata

70 de procente, impartite de primii doi candidati

In context, acesta a sustinut ca toate sondajele arata "un scor in zona de 30% si pentru mine, si pentru domnul Ponta".

"Eu cred ca o sa trec de 30% si domnul Ponta nu o sa treaca de 40%. Ultimele sondaje arata o diferenta mica, de 5 procente", a declarat candidatul ACL la prezidentiale.

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze scandalurile care au avut-o ca protagonista pe Elena Udrea, candidatul PMP la presedintie, spunand: "Nici nu ma intereseaza! S-a facut atata tevatura ca si cand ar avea sanse".

Iohannis isi da cuvantul: Nu gratiez corupti. Nu promovez Rosia Montana

"Eu si Victor Ponta avem peste 70% din voturi impreuna, ceilalti 12 isi impart restul", a mai declarat el.

La finalul emisiunii, Klaus Iohannis a anuntat ca ultima zi de campanie va fi una "speciala".

"Maine fac campanie la mine acasa, in Sibiu. Este planificata o adunare electorala chiar in Piata Mare a Sibiului", a spus el, precizand ca este pentru prima data cand discuta cu electoratul din orasul in care este primar in aceasta campanie electorala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Iohannis PSD frauda alegeri prezidentiale, #Iohannis sondaje alegeri prezidentiale, #Iohannis Udrea alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014