Macovei il sustine pe Iohannis: Alegatorii acesteia, intre laude si dezamagire

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 22:26
6298 citiri
Macovei il sustine pe Iohannis: Alegatorii acesteia, intre laude si dezamagire
Foto: Facebook/ Monica Luisa Macovei

Fanii Monicai Macovei si-au exprimat in egala masura aprobarea si dezamgirea dupa anuntul acesteia privind sustinerea presedintelui PNL, Klaus Iohannis, in turul al doilea al prezidentialelor.

"WOW!!!!! Supeeeeer! Bravo Monica Luisa Macovei, bravo Klaus Iohannis! Ne cresc sansele semnificativ", este unul dintre mesajele de pe contul de Facebook al Monicai Macovei.

"Multumim,Monica Macovei!!! inca un aliat de Bunavoie impotriva sistemului populist si asupritor al lui Victor Ponta!!! Veti crea astfel sansa de a va infiinta un partid al tinerilor,inovator,de care tara are mare nevoie! Cei care merg cu Ponta o sa vedeti ce le mai ramane din partid si din electorat dupa campania asta! PSD inghite,dezbina si fura orice aliat pe care il are!", scrie un alt sustinator.

Iata alte mesaje de aprobare si de sustinere a miscarii anuntate joi de Monica Macovei in favoarea lui Klaus Iohannis:

  • "Iohannis presedinte, monica macovei ministrul justitiei, kovesi la D.N.A"
  • "Noi aveam nevoie de o femeie desteapta sa faca curatenie in tara. Iohannis ar face bine sa-i accepte sugestiile."
  • "Cea mai buna veste pe ziua de azi! "
  • "Bravo! E un prim pas important facut. Felicitari. Trebuie sa dezmortim oamenii sa iasa la vot"
  • "Bravo! Uniti impotriva hotilor. Bravo Monica! Bravo Johannis! "
  • "Si noi ne bucuram. A demonstrat ca este candidatul care merita votul electoratului doamnei Monica Luisa Macovei."
  • "ma bucur ca accepta. sincer, cred ca acum il votez cu convingere, eram confuza, si nu stiam daca votez in turul doi"

Macovei: Eu il voi vota pe Iohannis

Macovei trage linie: Sprijin conditionat pentru Iohannis, plangere penala pentru Ponta

In schimb, sunt si destui alegatori ai fostului ministru al Justitiei, in primul tur al alegerilor prezidentiale, care insa s-au declarat nemultumiti, pastrand totodata un limbaj decent.

"Imi pare rau pentru decizia dumneavoastra, din pacate am trait in cercurile lui Johannis si chiar nu merita sustinerea dumneavoastra.Eu cred ca aveati o atitudine mult mai demna daca nu sustineati pe nici unul dintre cei doi mafioti ramasi in joc si mergeati inainte la construirea unui nou partid fara alte simpatii cu partidele vechi..Acum nu mai sunteti cu nimic altfel decat ceilalti politicieni ai Romaniei, ati pierdut sustinerea si votul meu pentru data viitoare, daca va mai fi cazul..", se arata intr-un mesaj.

"Mi se pare inutila o semnatura pe o foaie de hartie, doamna Macovei. V-am votat dar nu pot sa nu remarc naivitatea cu care sustineti niste lucruri cel putin hilare.

Era de ajuns sa ii prezentati viziunea dumneavoastra si sa il rugati sa va spuna daca este de acord sau nu. Daca domnul Iohannis va spune ca este de acord, si va multumeste, nu e de ajuns?", scrie un alt alegator.

Alte mesaje de nemultumire la adresa anuntului facut de Monica Macovei:

  • "Am sesizat prima mare greseala facuta de liderului undei miscari civice Monica Luisa Macovei in perspectiva viitorului. Trebuie mai mult rafinament si mai putina graba"
  • "Si uite-asa ne-am intors la raul cel mai mic... Personal va multumesc pentru clipele de reanimare a sperantei intr-un viitor mai bun. Au fost scurte dar intense."

Vadim si Tariceanu, criticati de fani pentru ca-l sustin pe Ponta: Nu lingi unde scuipi

Monica Macovei a anuntat joi ca il sprijina pe candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public ca nu doar ca accepta conditiile ei, dar le are deja incluse in programul sau politic. Ea a facut un apel si catre votantii ei sa isi indrepte optiunile catre acelasi candidat.

"Ma bucur ca domnul Iohannis a declarat ca accepta Acordul pentru salvarea statului de drept si a democratiei in Romania pe care i l-am propus ieri. Astept cu interes si semnatura domnului Iohannis pe cele 10 principii si proiecte pe care oamenii, prin votul lor, mi le-au cerut sa le promovez si sa le sustin. Eu il voi vota pe domnul Iohannis. Marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta", a scris pe Facebook Monica Macovei.

F.N.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Monica Macovei sustinere Iohannis, #Macovei Iohannis alegeri prezidentiale, #Iohannis alegeri prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014