Vosganian, lui Antonescu: Te-ai suit pe scena cu Geoana, de ce sa il refuzi pe Iohannis?

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 21:50
6740 citiri
Vosganian, lui Antonescu: Te-ai suit pe scena cu Geoana, de ce sa il refuzi pe Iohannis?
Foto: Arhiva / obiectiv.info

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, ca lumea ii duce dorul lui Crin Antonescu, iar acesta ar trebui sa isi arate sustinerea fata de Klaus Iohannis, mai ales ca a facut acest lucru in 2009 pentru candidatul PSD, Mircea Geoana.

Intr-o conferinta de presa la Oradea, Vosganian a declarat ca nu a mai discutat cu Crin Antonescu de cand a inceput campania electorala si l-a invitat "politicos" sa se intoarca in viata publica intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax

"Am sa va dau si partea mai putin politicoasa a invitatiei. Cand te-ai suit pe scena cu Mircea Geoana in 2009 (foto), nu ai nicio justificare sa refuzi sa urci pe scena alaturi de Klaus Iohannis in 2014. Motivele pentru care ai putea sa-l sprijini pe Iohannis sunt mult mai multe decat motivele care te-au facut sa-l sustii pe Geoana", a mai adaugat Vosganian.

Crin Antonescu, despre Iohannis, viitorul presedinte si "continuatorul lui Basescu"

Vicepresedintele PNL este convins ca "lumea ii duce dorul" fostului lider liberal Crin Antonescu, de aceea este asteptat sa i se alature in turul doi candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis.

"Crin Antonescu este asteptat sa se intoarca. In ceea ce a reprezentat Crin Antonescu la nivelul darzeniei, la nivelul retoricii, la nivelul surprizelor, ca sa fiu eufemistic, nu i-a luat nimeni locul. Pornind de la aceste trei elemente, al darzeniei, al retoricii si al imprevizibilitatii, ar putea sa completeze imaginea candidatului Klaus Iohannis in turul II", a mai declarat vicepresedintele PNL.

La alegerile prezidentiale din 2009, Crin Antonescu a iesit in primul tur pe locul trei, iar in turul doi l-a sustinut cu tarie pe candidatul PSD Mircea Geoana, in detrimentul candidatului PDL, Traian Basescu.

Anul acesta, dupa ce a pierdut sefia partidului si candidatura la presedintie in favoarea lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu s-a retras de pe scena politica si nu l-a sustinut pe actualul sau sef de partid in campania electorala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vosganian Crin Antonescu scena Iohannis, #Crin Antonescu sustinere Iohannis presedintie , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014