Iohannis isi lanseaza sambata candidatura la prezidentiale - trafic blocat in Capitala

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 08:42
3950 citiri
Iohannis isi lanseaza sambata candidatura la prezidentiale - trafic blocat in Capitala
Foto: Arhiva Ziare.com

Klaus Iohannis isi va lansa candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului, la care PDL si PNL vor sa mobilizeze aproximativ 50.000 de persoane din intreaga tara si care este programat sa dureze o ora si jumatate.

Liderii ACL au convenit ca evenimentul de lansare a candidaturii lui Iohannis la prezidentiale sa aiba loc, sambata, in Piata Victoriei, in incercarea de a marca ideea confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Manifestarea, prevazuta sa inceapa la ora 11.00, este programata sa dureze aproximativ o ora si jumatate. Potrivit organizatorilor, sunt asteptate la miting aproximativ 50.000 de persoane din toate filialele PNL si PDL din tara.

Iohannis castiga o batalie cu ANI: Dosarul de conflict de interese, inchis de Parchetul General

Evenimentul ACL va bloca o parte din traficul rutier prin Piata Victoriei, dar se va putea circula pe Bulevardul Aviatorilor - Calea Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu si Soseaua Nicolae Titulescu - Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Organizatorii spun ca lansarea va fi "un eveniment clasic de campanie", in care Klaus Iohannis va vorbi la finalul evenimentului. Inaintea candidatului ACL, va sustine un discurs presedintele PDL, Vasile Blaga, seful de campanie al lui Iohannis.

La miting sunt programati sa mai vorbeasca primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, prim-vicepresedintele PDL Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu si purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu.

PNL cere Curtii Supreme sa se pronunte de urgenta: Candidatura lui Iohannis este certa

Liderii ACL se vor afla pe o scena amplasata in fata Guvernului, urmand ca fiecare vorbitor sa paseasca pe un podium care va ajunge in mijlocul celor prezenti. De asemenea, in Piata Victoriei organizatorii vor monta ecrane pe care se va retransmite live evenimentul.

Chiar daca lansarea candidaturii la prezidentiale a lui Iohannis se va petrece sambata, lansarea programului sau pentru prezidentiale "Romania lucrului bine facut" va avea loc luni seara, la Palatul Parlamentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Klaus Iohannis lansare candidatura, #Klaus Iohannis lansare Guvern, #Klaus Iohannis lansare trafic , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii