Iohannis si-a depus candidatura pentru Cotroceni: Nu am in spate grupuri de interese, trusturi

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 15:36
4947 citiri
Iohannis si-a depus candidatura pentru Cotroceni: Nu am in spate grupuri de interese, trusturi
Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale, sambata dupa-amiaza.

Liderul liberal, ajuns la sediul Biroului Electoral Central cu o intarziere de peste o ora, a fost insotit de lideri ai PNL si PDL, in frunte cu Mircea Ionescu Quintus, Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu si Catalin Predoiu.

"Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Azi este o zi speciala pentru Bucuresti, 555 de ani de la atestarea documentara, ii felicit pe bucuresteni, felicit Bucurestiul.

Referitor la depunerea candidaturii, azi am intrat pe drumul drept catre Cotroceni. Multumesc celor peste 2,2 de milioane de oameni care au semnat. A venit vremea faptelor, sunt mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor", a declarat Klaus Iohannis, la iesirea din sediul BEC.

Totodata, presedintele PNL a subliniat ca isi propune, daca va ajunge presedinte, sa faca "mai putin spectacol, mai putina galagie, mai multe solutii pentru oameni, pentru Romania".

"Nu am in spate grupuri de interese, trusturi, institutii. (...) Sper ca pe parcursul campaniei sa se adune foarte multi care sa mearga pe acelasi drum cu mine, forta lor este si forta mea", a mai spus Klaus Iohannis.

De asemenea, i-a spus unei femei care l-a abordat la iesirea din sediul BEC ca are foarte mare incredere in alegatori. In schimb, nu a explicat de ce a intarziat mai mult de o ora fata de ora anuntata.

In locul sau a raspuns insa presedintele PDL, Vasile Blaga: "Nu a intarziat nici macar o secunda. Au trebuit sa verifice semnaturile pana la ultima. Vrem mai multe voturi decat Ponta, avem mai multe semnaturi decat PSD".

Ponta, primul prezidentiabil care si-a depus canditura la presedintie - noi referiri la Unire

Presedintele PNL este al doilea candidat la prezidentiale care isi depune candidatura la BEC, dupa ce, pe 17 septembrie, Victor Ponta a fost primul care si-a depus candidatura pentru Cotroceni, impreuna cu semnaturile de sustinere, despre al caror numar a spus ca depaseste 2 milioane.

Prim-ministrul a facut atunci din nou declaratii referitoare la Unire si la aderarea Moldovei la Uniunea Europeana, pana in anul 2019.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Klaus Iohannis depus candidatura, #Iohannis candidatura BEC, #Iohannis candidatura prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii