Carmen Iohannis ar vrea sa se mute la Bucuresti, dar nu are unde sta

Joi, 26 Februarie 2015, ora 20:48
17907 citiri
Carmen Iohannis ar vrea sa se mute la Bucuresti, dar nu are unde sta
Foto: Ziare.com

Carmen Iohannis a declarat ca ar vrea sa se mute la Bucuresti, insa deocamdata nu are unde sta, avand in vedere ca fostul presedinte Traian Basescu inca locuieste la vila Lac 3.

"E superba vizita, Berlinul e un oras atat de frumos. Faptul ca sunt atatia romani ne bucura si ne dorim sa le mearga bine tuturor celor de aici si poate candva sa se intoarca acasa", a declarat Carmen Iohannis, care il insoteste pe presedintele Iohannis in vizita in Germania, transmite corepondentul Ziare.com.

Basescu ramane in vila Lac 3, pana va fi renovata noua casa de protocol

Intrebata daca nu ii este greu cu naveta, sotia presedintelui le-a spus jurnalistilor ca inca nu are unde se muta in Bucuresti.

"Mi-e greu, dar deocamdata nu am unde sa ma mut, asa ca mai asteptam", a spus prima doamna, precizand ca nu are de gand sa renunte la meseria de profesoara.

Carmen Iohannis a dezvaluit si ca nu s-a obisnuit deocamdata cu statul de prima doamna.

Iohannis, declaratii comune cu Merkel, despre aderarea la Schengen si imigrantii romani

"Incerc, ma straduiesc, mi se pare interesant, dar si foarte greu. Emotii pozitive si foarte placute imi dau intalnirile cu oamenii, imi fac foarte multa placere. O sa incerc sa fac ceva si pentru cei de afara, si pentru cei de acasa. Mi-ar placea sa ma implic in educatie si in sustinerea tinerelor talente", a mai declarat prima doamna.

Carmen Iohannis il insoteste pe seful statului in prima vizita pe care o face acesta la Berlin, de la preluarea mandatului.

Basescu se muta in casa Mioarei Roman

Traian Basescu a primit, dupa lungi controverse, o resedinta din partea Guvernului, asa cum spune legea, insa Victor Ponta l-a trimis pe fostul presedinte intr-o vila aflata in stare de degradare. Guvernul a aprobat la inceputul lunii februarie hotararea prin care Traian Basescu va primi vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman.

Guvernul i-a dat lui Basescu vila din care a fost evacuata Mioara Roman

Mioara Roman a parasit recent vila din strada Gogol nr. 2, pe care o ocupa din 1990, la somatia RA-APPS, din cauza datoriilor la chirie, la care se adauga penalizarile si care depaseau 350.000 de euro.

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Carmen Iohannis Bucuresti, #Carmen Iohannis naveta , #Carmen Iohannis