Iohannis, intalnire cu liberalii pe tema prezidentiabilului PNL. Antonescu nu participa

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 14:15
3848 citiri
Iohannis, intalnire cu liberalii pe tema prezidentiabilului PNL. Antonescu nu participa
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a convocat, duminica, o intalnire cu liderii liberali, premergatoare votului care va fi dat, luni, in Delegatia permanenta referitor la prezidentiabilul partidului.

Intalnirea va avea loc la ora 16:00, insa la discutii nu va participa si fostul presedinte Crin Antonescu, si eu inscris in cursa pentru sustinerea ca si candidat la alegerile prezidentiale din toamna, informeaza Realitatea Tv.

Antonescu a explica, la B1Tv, de ce nu participa la discutii: "n-am a face cu discutiile din seara asta pe analiza pe sondaje".

Liderul liberalilor, Klaus Iohannis, a anuntat saptamana aceasta ca luni, 21 iulie, se va stabili cine este candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale.

Iohannis a dezvaluit cand va fi desemnat prezidentiabilul PNL

"Pe data de 26 iulie se va incheia procedura politica de decizie a unificarii PNL - PDL. Dupa cum probabil stiti, in aceeasi zi va avea loc si congresul PDL, conventia PDL, iar la sfarsit va avea loc congresul comun care va consfinti aceleasi doua lucruri: statutul si protocolul politic.

Al doilea lucru care a fost hotarat astazi a fost intrunirea delegatiei permanente pentru ziua de luni, 21 iulie. Deci, saptamana viitoare, luni, un foarte important lucru pe ordinea de zi, se va stabili cine este candidatul PNL pentru cursa prezidentiala", a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

La sfarsitul lunii iunie, PNL si-a ales presedintele, in persoana lui Klaus Iohannis, iar liberalii au votat pentru fuziunea cu PDL. In ceea ce priveste stabilirea candidatului PNL pentru alegerile prezidentiale, lucrurile au ramas incerte dupa reintrarea in competitie a lui Crin Antonescu.

Dezvaluiri din culisele negocierilor dintre PDL si PNL: Cum erau sa esueze si cine a cedat

La cateva zile dupa alegerile europarlamentare, Crin Antonescu a renuntat la presedintia partidului, iar ulterior a anuntat ca se retrage si din cursa pentru Cotroceni.

Pe 28 iunie, dupa alegerea noului lider al PNL, Crin Antonescu a spus ca accepta sa participe in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului, dupa ce liberalii s-au impartit in doua tabere: una care il sustinea pe el, iar alta care il sustinea pe Iohannis in competitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Antonescu Iohannis prezidentiale PNL, #Iohannis discutii prezidentiabil PNL , #Crin Antonescu