Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, tur de forta in Prahova: "Avem nevoie de o politica cu mai putin spectacol si galagie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 00:46
330 citiri
In timpul vizitei oficiale, in cadrul careia a bifat o fabrica din Breaza si doua din Urlati, accesul presei nu a fost permis. De asemenea, la finalul intalnirii de la Ploiesti, intr-un mod atipic pentru o campanie electorala, staff-ul de campanie nu a organizat nici conferinta de presa.

Acuzat recent de contracandidati ca isi tine discursurile publice de pe prompter, Klaus Iohannis a vorbit liber la Ploiesti, desi avea pregatit un pupitru si un prompter, spunandu-le prahovenilor veniti in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.