Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Iohannis, despre PLR: Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Vineri, 01 August 2014, ora 18:38
2098 citiri
Iohannis, despre PLR: Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta
Foto: Ziare.com

Liderul PNL, Klaus Iohannis, declara, in contextul lansarii partidului lui Tariceanu, ca au mai existat incercari de a dezbina partide mari, insa corpul electoral este sanatos si respinge de fiecare data aceste defectiuni politice, adaugand ca un vot pentru Tariceanu e, de fapt, un vot pentru Ponta.

"Astazi, constat ca mirajul stipendiilor este mai puternic decat chibzuinta principiilor. In conditiile in care domnul Calin Popescu Tariceanu insista sa mearga pe un drum care il duce tot mai departe de liberalism, despartirea definitiva a domniei sale de orice radacini liberale este inevitabila", sustine Klaus Iohannis.

Liderul PNL afirma ca nu poate decat sa deplanga "lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL care se lasa antrenat in jocul premierului".

"Frica PSD si a lui Victor Ponta de marele Partid National Liberal si de candidatul la prezidentiale al dreptei unite ii determina sa recurga la aceleasi trucuri vechi", continua Iohannis.

El mentioneaza ca pe scena politica din Romania au mai existat incercari de a dezbina partide mari prin incurajarea disidentelor.

"Din fericire, corpul electoral este sanatos si respinge de fiecare data aceste defectiuni politice. Sunt convins ca la fel se va intampla si la finalul acestui an, cand romanii vor alege cu mult discernamant si vor sanctiona tradarile. Le transmit tuturor romanilor de buna credinta sa nu aiba nicio indoiala ca un vot pentru Calin Popescu Tariceanu este, in realitate, un vot pentru Victor Ponta", incheie liderul PNL.

Tariceanu, la congresul noului sau partid: PNL a murit. Noi suntem adevaratul partid de dreapta!

Congresul Partidului Liberal Reformator (PLR), constituit in jurul lui Calin Popescu Tariceanu, a inceput, vineri, la Palatul Parlamentului, cu un spectacol de laser, lumini si fum artificial, care s-a incheiat cu conturarea siglei formatiunii, o pasare.

La deschiderea lucrarilor Congresului Partidului Liberal Reformator au participat liderii PSD, UNPR si PC, Victor Ponta, Gabriel Oprea si, respectiv Daniel Constantin.

In debutul Congresului a fost intonat imnul national, respectiv doar prima si a treia strofa, fiind omisa a doua strofa, care contine sintagma "un nume de Traian".

Tariceanu, la congresul noului sau partid: PNL a murit. Noi suntem adevaratul partid de dreapta!

La Congresul PLR au participat aproximativ 1.000 de persoane.

In prima zi a Congresului sunt programate schimbarea Statutului Partidului National al Mediului si a numele acestui partid in Partidul Liberal Reformator, iar sambata va fi aleasa conducerea formatiunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Klaus Iohannis PLR, #lansare PLR, #Iohannis vot Tariceanu Ponta, #Tariceanu Ponta lansare PLR , #presedinte PNL