Seres: Nu inteleg de ce Iohannis se ascunde ca a fost la Grivco

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 14:40
2366 citiri
Seres: Nu inteleg de ce Iohannis se ascunde ca a fost la Grivco
Foto: Adevarul

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres a declarat luni ca nu intelege de ce liderul PNL Klaus Iohannis "se ascunde de un lucru cat se poate de evident" si de ce ar fi fost o rusine faptul ca a fost la sediul Grivco.

"Eu nu am niciun comentariu de facut referitor la Klaus Iohannis decat ceea ce am spun intr-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era daca eu eram sau nu eram compromis, ci daca domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco si il rog sa raspunda public la acest lucru pentru ca in afara de mine mai sunt si alte persoane care l-au vazut acolo. Nu inteleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cat se poate de evident si nu inteleg de ce ar fi fost o rusine faptul ca domnia sa a fost la Grivco", a afirmat Seres la ICCJ.

Iohannis i-a intins o capcana lui Ponta, ca la liceu: Am vrut sa vad ce face

Intrebat ce s-a discutat la acea intalnire, fostul ministru a precizat ca el nu a participat la acea intrevedere si ca era cadrul general creat de propunerile succesive pentru un nou prim ministru al Romaniei.

"La intalnirea propriu zisa, asa cum am si declarat, eu nu am participat, dar ii reamintesc domnului Klaus Iohannis ca ne cunoastem din 2003, ii reamintesc faptul ca am fost de mai multe ori la domnia sa la Sibiu, ii reamintesc faptul ca liderul Partidului Umanist de atunci Teodor Ancuta, care e fostul presedinte al Bursei de Marfuri, ne-a introdus nu numai pe mine, ci si pe ceilalti reprezentanti ai Partidului Umanist si sincer nu inteleg de ce in 2009 sustinerea lui Dan Voiculescu si a PC era buna, iar astazi nu mai suntem buni", a subliniat Seres.

El a mentionat ca discutia lui despre Klaus Iohannis nu se pozitioneaza la momentul 2014, ci la 2009 si ca in prezent nu mai este implicat politic.

"Ca atare sunt doar un simplu martor a unor lucruri care s-au intamplat in trecut. Deci domnului Klaus Iohannis nu are de ce sa-i fie frica, decat poate cel mult de propria sa personalitate", a mai spus Seres.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Codrut Seres declaratie Klaus Iohannis, #Klaus Iohannis sediul Grivco, #intalnire Voiculescu Iohannis , #PNL
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Baga Mare Codrut, ai o credibilitate maxima! Si poate ca face Ponta
Poza trolheim
trolheim
rank 1