Dragomir sustine ca Iohannis a fost mintit, iar el nu a plecat din SRI din cauza unei probleme penale

Joi, 21 Septembrie 2017, ora 23:05
4968 citiri
Dragomir sustine ca Iohannis a fost mintit, iar el nu a plecat din SRI din cauza unei probleme penale
Foto: Hepta.ro

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a afirmat ca presedintele Iohannis a fost mintit in ceea ce-l priveste, Dragomir precizand ca nu a plecat din SRI din cauza unor probleme penale si ca dezinformarea presedintelui este un semn al disperarii "SRL Coldea si PFA Kovesi".

"Din pacate, disperarea SRL Coldea si PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea presedintelui Romaniei. Stiu cine l-a dezinformat azi pe presedinte, stie si domnul presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei probleme penale", a scris Daniel Dragomir pe blogul sau.

Dragomir precizeaza ca demisia lui a fost prezentata pe 28 ianuarie 2013, iar trecerea in rezerva a avut loc pe 15 februarie 2013, insotita de calificativul "foarte bine".

"La plecarea mea au fost organizate doua petreceri de adio interne si una organizata de partenerul american. Puteti verifica", s-a adresat Dragomir presedintelui Iohannis.

Fostul colonel mentioneaza ca denuntul penal impotriva sa a fost facut pe 14 martie 2014, un an mai tarziu, dosarul DNA a fost deschis pe 18 martie acelasi an, iar urmarirea penala a inceput pe 12 ianuarie 2015. "Daca as fi plecat din cauza unor probleme penale, treceau doi ani pana sa fiu arestat?", scrie Dragomir.

"Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra. Ati fost mintit...", ii mai transmite Dragomir lui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, raspunzand unei intrebari legate de afirmatiile facute in presa de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, ca i se pare "o campanie ciudata" si ca nu urmareste astfel de "cancanuri".

"Mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancanuri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii. Ba chiar, cand am rugat pe cineva sa se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus ca omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, si asa mai departe. Deci nivelul de credibilitate, dupa parerea mea, este foarte mic", a spus presedintele.

Citeste interviul acordat Ziare.com de generalul Florian Coldea in care demonteaza acuzatiile lui Daniel Dragomir pe pana acum

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragomir Iohannis mintit , #presedinte