Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Inca 5 ani de sclavie la Antena 3 sau Iohannis vine la Gadea?

Autor: Dragos Dragoteanu - antreprenor
Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 11:43
14553 citiri
Inca 5 ani de sclavie la Antena 3 sau Iohannis vine la Gadea?

N-am participat niciodata la un priveghi, dar am vazut atmosfera in direct la Antena 3, in prima noapte dupa ce Klaus Iohannis a fost confirmat castigator. Mi-a fost mila de ei si am plecat la Universitate!

Victoria lui Iohannis, prin ochii Antena 3: Spalare pe creier pe Internet!

Degeaba a fost invitat in acelasi platou prim-ministrul Italiei, cu 48 de ore inainte, pentru ca angajatii mogulului nu au invatat inca nimic din istoria politica din peninsula. Si chiar ar avea ce invata. Dar nu e tarziu!

Silvio Berlusconi a fost prim-ministru al Italiei timp de trei guverne, celebru pentru petrecerile "bunga-bunga", unde se lasa cu orgii sexuale. La inceputul carierei a devenit extrem de popular in Italia ca politician pentru ca a avut curajul sa lase sa fie invitati in televiziunile unde era proprietar, ca si Dan Voiculescu, cei mai mari critici ai lui. O demonstratie de putere, inteligenta si barbatie. Italienilor le-a placut gestul si l-au numit "il Cavaliere" (cavalerul).

La televiziunile celebrului Felix, in ultimii ani, au fost pastrati numai baietii de treaba ai emisiunilor de stiri, analize si sinteze politice. In aceste conditii, evident, orice comentator din Opozitie sau independent era o "floare rara" pierduta printre stancile politice cu doctrina socialista. Nimic nu era lasat la voia intamplarii. Absolut nimic! Iar PSD n-a castigat nimic din asta.

In ultimii ani, o singura data m-am uitat la o emisiune "Sinteza zilei", la Antena 3. Era intr-o duminica, ziua in care am vizionat cu copiii mei celebrul film "12 ani de sclavie". Unul dintre ei nu a rezistat pana la sfarsit. Cei care au vazut filmul inteleg de ce. Cu o zi inainte, Mihai Gadea vazuse si el filmul si s-a gandit ca e o idee geniala sa faca legatura dintre aceasta drama, greu de vizionat, si cele doua mandate ale lui Traian Basescu. Ce a urmat va puteti imagina.

Sa compari viata sub regimul Traian Basescu cu viata unui sclav negru si trairile lui este ca si cum ai compara o tabara cu peripetii cu lagarele de exterminare din Germania nazista. Dar, uite, la Antena, Mihai Gadea a putut. Aceeasi televiziune la care ma uit cu deosebita placere la emisiunile realizate de Carmen Avram, o profesionista desavarsita, sotia lui Adrian Ursu, coleg de platou si de idei politice cu Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Mircea Badea&Co.

Dupa 17 noiembrie, PSD a recunoscut ca reformarea din temelie a partidului este vitala. Spre acelasi fenomen ar trebui sa-si indrepte mentalitatea toate televiziunile care au ridicat in slavi favoritii si au umilit dusmanii politici.

Nu stiu daca la Antene "sclavia" va continua si daca Klaus Iohannis va fi viitoarea tinta a atacurilor. Dar ce semnal frumos ar fi pentru toti romanii, pentru clasa politica, daca Mihai Gadea ar invita "neamtul" in emisiune si i-ar cere scuze pentru tot ce s-a spus acolo despre el?

Daca doamna Firea nu va fi de acord, e de inteles. Dar, daca l-ar intreba pe Ion Iliescu, in opinia mea, i-ar da un sfat intelept si l-ar indrepta spre "consens".

Tocmai cand PSD a luat-o complet pe miriste, Mihai Gadea poate arata tuturor ca se poate face in Romania dupa 17 noiembrie si un alt fel de politica si ca schimbarea se poate produce chiar si la Antena 3, nu numai in randul tinerilor si al diasporei.

Si, ca un simplu votant, neimplicat politic, nici nu vreau sa-mi imaginez ce rating ar avea!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Antena3 Iohannis, #Antena3 campanie Ponta , #presedinte