Klaus Iohannis va pleca saptamana viitoare in concediu, la Neptun - surse

Joi, 30 Iulie 2015, ora 13:43
2930 citiri
Klaus Iohannis va pleca saptamana viitoare in concediu, la Neptun - surse
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va intra, saptamana viitoare, in concediu de odihna, pe care ar urma sa-l petreaca la vila de protocol de la Neptun.

Presedintele se va afla in concediu cel putin o saptamana, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

El va avea la dispozitie, la Neptun, si un birou, de unde va putea sa lucreze. Mai mult, presedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanta, prilejuite de Ziua Marinei. Seful statului nu a confirmat, pana in acest moment, participarea.

Este al doilea concediu pe care il ia Klaus Iohannis de la preluarea mandatului, dupa ce, in luna aprilie, presedintele a plecat in vacanta de Paste in Portugalia, alaturi de sotia sa, Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis este in concediu, in insulele Madeira

Ultima data in acest an, presedintele Klaus Iohannis a fost la Neptun in 13 iunie, cand a implinit 56 de ani. El mersese la Neptun, la vila de protocol din statiune, si in 3 iunie, atunci aflandu-se pentru prima data pe litoralul romanesc dupa ce a devenit sef al statului.

Unde isi serbeaza ziua de nastere presedintele Klaus Iohannis

Iohannis, la Neptun - pentru prima data pe litoralul romanesc de cand e presedinte

Neptun a fost statiunea preferata a fostului presedinte Traian Basescu. In cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun in fiecare vara si a mers de mai multe ori la una din terasele din zona.

Iohannis, Oprea, Zgonea si alti oficiali, in vacanta pe litoral

Si premierul Victor Ponta a intrat in concediu de odihna de miercuri, urmand sa se intoarca pe data de 9 august. El preciza, marti seara, la B1Tv, ca va pleca din tara, impreuna cu familia, dar nu in Turcia.

Desi nu a precizat destinatia, premierul a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alaturi de fiul sau, potrivit unei imagini postate pe reteaua de socializare Facebook.

Miercuri seara, la B1 TV, fostul presedinte Traian Basescu a criticat atitudinea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, fata de ministri, spunand ca "daca nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea si i-ar fi spus ca, daca mai indrazneste sa faca anunturi publice care vizeaza activitatea ministrilor, demisioneaza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Klaus Iohannis concediu, #Klaus Iohannis Neptun, #Klaus Iohannis vacanta Neptun , #presedinte