Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mesajul lui Iohannis pentru cei care-l critica pentru tacere si lipsa de actiune: Exista ceva ce nu fac!

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 23:38
14787 citiri
Mesajul lui Iohannis pentru cei care-l critica pentru tacere si lipsa de actiune: Exista ceva ce nu fac!
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, despre mesajele care le da despre Justitie, dar si despre criticile care ii sunt aduse de sustinatorii sai, in special pe Facebook.

Intr-un interviu acordat postului public de televiziune, seful statului a fost rugat sa comenteze declaratiile opozantilor sai, dar chiar si ale sustinatorilor, care sustin ca e prea tacut si ca nu ofera semnale suficient de clare legate de un domeniu important.

"Eu dau mesaje destul de ferme referitoare la Justitie, cum si acum am zis ca eu cred ca atunci cand se impune, dau mesaje destul de clare. Azi la pranz am dat un mesaj scurt, care poate fi interpretat intr-un singur fel: am cerut demisia premierului.

Exista ceva ce nu fac, anume sa vorbesc foarte mult si sa arunc in spatiul public anumite acuzatii care nu pot fi dovedite, nu imi place sa fac spectacol politic, dar daca cineva calca gresit, fiti siguri ca voi fi printre primii care semnaleaza acest lucru", a mentionat Klaus Iohannis, pentru TVR.

Iohannis are rabdare cu demisia lui Ponta: E nevoie de o zi sau doua in care lucrurile se decanteaza

Klaus Iohannis: Demisia Guvernului, solutia optimala - ce va face daca Ponta nu pleaca

Pe de alta parte, el a fost intrebat si de criticile care ii sunt aduse pe retelele sociale, in conditiile in care simpatizantii sai au mari sperante.

"Este un lucru natural (referitor la critici - n.red.), nu este un lucru care ne place, dar este un lucru natural. Oamenii asteapta schimbari rapide, acum sa se schimbe, acum sa facem ceva. A durat foarte putin dupa alegeri si am rezolvat acea problema din Martea Neagra cu amnistia si gratierea. Atunci s-a putut repede. Dar sunt situatii si in care nu se poate schimba repede.

Si eu imi doresc schimbari in bine insa trebuie sa intelegem ca pentru asta cateodata este nevoie de rabdare. Nu am uitat niciuna dintre promisiunile mele, dar pentru asta si eu si votantii mei avem nevoie de un pic de rabdare", a spus Iohannis.

Iohannis, dupa respingerea Legii amnistiei: Deci se poate!

C.P.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Iohannis mesaje Justitie, #Iohannis raspunde critici , #presedinte
Comentarii
S
Stan
rank 1
Am inteles, "cu incetu se face otetu", dar sa nu exageram, ca doar..