Politicienii s-au intrecut in mesaje pentru romani, de Craciun, pe Facebook

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 15:36
19951 citiri
Politicienii s-au intrecut in mesaje pentru romani, de Craciun, pe Facebook
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Cu ocazia Craciunului, politicienii s-au intrecut in mesaje transmise romanilor pe conturile personale de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis inca de marti un mesaj romanilor, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului. Gandurile sefului statului s-au indreptat mai ales catre copiii ai caror parinti sunt plecati sa lucreze in strainatate.

"Dragii mei, Craciunul este o sarbatoare a familiei si a copiilor. In Romania se afla insa cei mai multi copii despartiti de parinti din Uniunea Europeana. Siliti de greutati sa paraseasca tara si sa munceasca in strainatate, multi parinti isi vad copiii o data sau de doua ori pe an. Alteori, ii vad odata la cativa ani. (...)

Voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca familiile sa se reuneasca pe parcursul mandatului meu si sa vindece ranile lasate de despartirea indelungata. De Craciun, crestinii se aduna in jurul bradului, canta colinde si mananca bunatati, cinstind nasterea Pruncului Isus in ieslea din Betleem. Gandurile mele se indreapta in aceste zile de sarbatoare catre toti copiii ai caror parinti sunt departe, catre toti parintii care duc dorul copiilor lor, catre toate familiile de romani din tara si din strainatate. Va urez tuturor Craciun binecuvantat, incredere in viitor si speranta in viata tuturor copiilor Romaniei!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor, intr-un clip video postat in ajunul Craciunului, sa fie ca el: cu familia, copiii si prietenii.

Ce le ureaza Victor Ponta romanilor de Craciun: Sa fie ca si mine... (Video)

"In fiecare an, Craciunul e un moment special si as incepe prin a le ura tuturor romanilor si tuturor oamenilor din aceasta lume un sfarsit de an bun, un Craciun fericit imi doresc sa fie ca si mine cu familia, cu copiii, cu prietenii", a transmis premierul in clipul postat pe Youtube si Facebook.

Victor Ponta a tinut sa precizeze in urarea facuta romanilor ca, pentru el, 2014 a fost un an greu din care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

"A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an si cu lucruri gresite si pentru mine un an din care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victoriile pe care le-am avut. Faptul ca avem in fata un an in care poate intelegem toti ca avem o sansa extraordinara sa dovedim ca cei care au murit acum 25 de ani nu au murit degeaba. Si ca noi am invatat nu doar din lucrurile rele si din lucrurile bune ca avem atat de mult de facut", incheie Victor Ponta.

La randul sau, presedintele PNL Alina Gorghiu, le-a transmis romanilor pe Facebook sa aiba parte de un Craciun linistit si multa caldura sufleteasca.

"Un moment de liniste, de reapropiere de cei dragi, miros de brad si cozonaci, iar, pe fundal, colinde. Un sentiment de speranta, un gand bun si multa caldura sufleteasca. Acesta este Craciunul pe care il doresc romanilor", este urarea facuta de Alina Gorghiu.

"Craciun fericit tuturor romanilor! Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca bucurie si lumina in case si in suflete! Sa petreceti aceste zile asa cum va doriti, alaturi de oamenii cei mai dragi din vietile voastre!", a scris si presedintele PMP, Elena Udrea, Facebook.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a urat romanilor sa petreaca sarbatoarea Craciunului alaturi de cei dragi.

"Va doresc sa primiti dragostea semenilor vostri, sa daruiti la randul vostru bucurie si sa sarbatoriti alaturi de cei dragi Nasterea Pruncului Iisus! Craciun fericit!", a scris Zgonea pe Facebook.

"In ziua Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, va doresc tuturor multa sanatate, impliniri pe toate planurile, zile senine, prosperitate, pace si numai ganduri bune.

CRACIUN FERICIT!", a scris si presedintele Senatlui, Calin Popescu Tariceanu, pe Facebook.

"Hristos se naste! Nimic din ce-i omenesc nu este strain de bunul nostru Dumnezeu: teama, plansetul, ganguritul. Cand iubesti, atunci si cunosti. Craciunul ne da pace pentru ca iubim ceea ce cunoastem si cunoastem ceea ce iubim. Iar dragoatea nu cade niciodata", este urarea facuta pe Facebook de presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu.

I.O.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#urari politicieni Facebook, #politicieni urari Facebook Craciun , #presedinte