Presedintele Academiei Romane a uitat numele lui Iohannis

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 13:50
3922 citiri
Presedintele Academiei Romane a uitat numele lui Iohannis
Foto: B1 TV

Presedintele Academiei Romane, Ionel Valentin Vlad, a avut un lung moment de ezitare, luni, pana sa rosteasca numele presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, fiind nevoit sa priveasca in foile pe care le avea la tribuna.

Gafa a fost inregistrata de camerele televiziunilor de stiri prezente, luni dimineata, la sediul Academiei, unde a avut loc deschiderea Conferintei Internationale "Micro-to Nano-Photonics IV"- ROMOPTO 2015, informeaza B1 TV.

"Vorbitorul care urmeaza este Excelenta sa presedintele Romaniei, profesorul... ", a rostit academicianul, facand o lunga pauza si aruncandu-si privirea in hartii, desi presedintele se afla la cativa pasi in fata sa.

Dupa ce in sfarsit a fost rostit sefului statului, acesta a venit la pupitru pentru a-si citi si el discursul de pe foi.

"Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide, sa aiba parte de o vara mai agitata, poate pe altii ii nemultumeste lipsa Breaking News-urilor si declaratiile incendiare. Conduita pentru mine e aceeasi si nu vor fi umbrite de efervescenta politica sau circumstante de moment", a citit seful statului.

Iohannis: Pe unii ii nemultumeste lipsa asa-numitor breaking news-uri si a unor declaratii incendiaretitlu

Presedintele Klaus Iohannis s-a bucurat de o lunga vacanta de vara si si-a facut prima aparitie publica alaturi de sotie duminica seara, la deschiderea Festivalului George Enescu.

Noua inregistrare video cu romanul rapit in Burkina Faso - MAE: E in viata si sanatos (Video)

Pana acum, presedintele nu a avut nicio pozitie publica in legatura cu romanul rapit in Burkina Faso, criza imigrantilor sau cu acordul partidelor cu privire la noul Cod Fiscal.

Gen. Constantin Degeratu: Criza imigrantilor, o operatiune de razboi. Rusia raspunde la sanctiunile UE Interviu

C.B.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#presedinte Academie Iohannis conferinta fizica , #presedinte
Comentarii