Primarul Sibiului, mesaj de Anul Nou: In 2014, primul sibian a devenit primul roman

Joi, 01 Ianuarie 2015, ora 12:05
4027 citiri
Primarul Sibiului, mesaj de Anul Nou: In 2014, primul sibian a devenit primul roman
Foto: Digi24 (Arhiva)

Cateva mii de persoane au petrecut Revelionul in Piata Mare din Sibiu, iar la intrarea in 2015 primarul interimar, Astrid Fodor, le-a reamintit ca in 2014 "primul sibian, Klaus Iohannis, a devenit primul roman", presedintele tarii, iar sibienii au avut "un rol major".

Cateva mii de persoane au petrecut Revelionul in Piata Mare din oras, asistand la spectacolul pregatit de municipalitate, in pofida frigului de afara. Pe scena au urcat Nana, trupa dance Fun Factory, solistul de muzica populara Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star si trupele Domino si Arhaica.

Cu putin timp inainte de miezul noptii, pe scena a urcat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, care le-a reamintit sibienilor ca in 2014 cel care a fost primar al orasului timp de 14 ani a devenit presedintele Romaniei.

"Desi este frig, noi care ne aflam aici in Piata Mare am decis sa incheiem impreuna anul 2014 si tot impreuna sa incepem anul 2015. Anul 2014 este anul pe care noi il incheiem foarte mandri, suntem mandri ca primul sibian a devenit primul roman, suntem mandri ca primarul Sibiului a devenit presedintele Romaniei, iar in aceasta devenire noi, sibienii, am jucat un rol major.

Dragi sibieni, eu vreau sa va multumesc ca in 2014 ati fost alaturi de noi, de Primaria Sibiu, si sper ca si in anul 2015 ne veti sprijini in realizarea proiectelor noastre", a spus Astrid Fodor.

Discursul acesteia a fost urmat de un spectaculos foc de artificii.

De obicei, la Sibiu, cel care urca pe scena la cumpana dintre ani pentru a le ura "La multi ani" sibienilor era Klaus Iohannis, care timp de 14 ani a fost primar al orasului.

Unde isi petrece presedintele Iohannis Revelionul

In acest an, presedintele Iohannis s-a aflat in noaptea de Revelion in apropierea municipiului Sibiu, la Cisnadioara, unde a participat la o petrecere organizata de consulul onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber.

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la casa de vacanta a consulului Huber miercuri seara, putin dupa ora 21.00. Masina care i-a adus pe sotii Iohannis la petrecere a intrat direct in curtea imobilului, fara ca presedintele sa faca vreo declaratie de presa. La petrecere au mai sosit cateva cupluri de prieteni apropiati ai presedintelui, oameni de afaceri, medici, politicieni si colaboratori din Primaria Sibiu.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#mesaj primar Sibiu Iohannis, #primar Sibiu Revelion Iohannis , #presedinte