Razbunarea Facebook-ului dupa ce Iohannis a aparat Antena3: Sute de critici si mii de fani pierduti (Foto&video) UPDATE

Joi, 18 Februarie 2016, ora 07:52
25085 citiri
Razbunarea Facebook-ului dupa ce Iohannis a aparat Antena3: Sute de critici si mii de fani pierduti (Foto&video) UPDATE
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Mii de like-uri pierdute in cateva ore si sute de comentarii critice, postate direct pe pagina de Facebook a presedintelui - asa au protestat internautii dupa ce Klaus Iohannis a sarit in apararea Antena 3.

Iohannis a fost aspru criticat, chiar pe pagina sa de Facebook, dupa ce miercuri seara a declarat ca cei de la ANAF au avut o "abordare heirupista" atunci cand le-au cerut televiziunilor trustului Intact sa evacueze sediul confiscat de stat in urma unei decizii judecatoresti.

Iohannis, despre cazul Antenelor: Abordarea heirupista a ANAF - cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

"In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila" a fost declaratia presedintelui care i-a infuriat pe internauti.

Acestia au luat cu asalt pagina lui Iohannis de pe reteaua sociala, criticandu-l pentru declaratia referitoare la cazul Antenei 3.

Daca Liviu Dragnea era injurat pe Facebook dupa ce a promovat legea defaimarii, pe pagina lui Iohannis au fost mesaje decente, dar majoritatea critice.

Foto: Captura Facebook

"Domnu' presedinte, herr ficus, nu ti-e rusine de toti tinerii aia frumosi care au iesit in strada in noiembrie 2014 manifestand pentru o schimbare? nu? asa credeam si eu. rusine sa iti fie pentru ziua de azi si pentru inca niste sperante ingropate odata cu alegerea matale in functia pe care nu o meriti si la inaltimea careia nu te ridici. spor domnu' presedinte, dracu' sa te mai aleaga peste 4 ani", a comentat un user.

ANAF cere Antena 3 sa evacueze sediul in 5 zile: Jale mare in direct cu Gadea, Badea, Ursu, Grecu

"Azi ati dat o palma tuturor celor care, in ciuda campaniei denigratoare pe care A3 vi-o facea, s-au mobilizat sa va aduca in fruntea tarii. Azi ati dat o palma statului de drept si v-ati amestecat in punerea in executie a unei hotarari judecatoresti, azi este ziua in care ati pierdut definitiv respectul celor care au crezut ca sunteti presedintele unei Romanii a bunului simt!", a scris altcineva.

"Cum puteti spune ca actiunea pentru evacuarea celor de la antene este 'heirupista' cand verdictul impotriva lui Voiculescu este dat din 2014 si pana in prezent s-au recuperat doar 1% din prejudicii? Cum puteti sa faceti aceste afirmatii in loc sa va sprijiniti premierul si tot guvernul dealtfel pentru actiunea respectiva? Trebuia, pana acum, sa trageti la raspundere ANAF-ul ca nu au recuperat mai mult din prejudicii si nu sa amanati si sa permiteti functionarea unui trust cu probleme financiare si administrative?", a comentat un alt internaut.

Desi presedintele vorbea cu doar cateva ore inainte de libertatea de exprimare, administratorii paginii sale de Facebook "au curatat" profilul presedintelui si au sters sute de mesaje critice.

Foto: Facebook

Un alt mod in care internautii au protestat fata de mesajul lui Iohannis in apararea Antenei 3 a fost sa-si retraga like-urile de la pagina presedintelui. Astfel, pagina de Facebook a presedintelui a scazut de la aproximativ 1.732.600 de fani (miercuri dupa-amiaza), la 1.728.400 (joi dimineata). Presedintele a pierdut, peste noapte, mai bine de 4.000 de fani.

UPDATE: La ora pranzului, aproape 11.000 de persoane ii dadusera lui Iohannis "unlike". Astfel, pagina de Facebook a presedintelui are joi la pranz 1.721.900 fani.

Foto: Facebook

In scandalul Antena 3 - ANAF intervine si CNA: Dezinformare si santaj public!

ANAF a hotarat sa puna in aplicare decizia instantei in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare Dan Voiculescu si s-a pus sechestru pe mai multe cladiri si bunuri, pentru recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro.

Jurnalistii de la Antena 3 au anuntat luni pe post ca au fost somati sa paraseasca sediul din care emit in termen de 5 zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Klaus Iohannis criticat Facebook, #fani restras like Iohannis, #Iohannis apara Antena3 , #presedinte