Teatrul Nottara se muta la Palatul Cotroceni - cand are loc prima piesa

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 19:45
3099 citiri
Teatrul Nottara se muta la Palatul Cotroceni - cand are loc prima piesa
Foto: Ziare.com

Directorul Teatrului Nottara, Marinela Tepus, a fost primit miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni, unde s-a decis ca Administratia Prezidentiala va pune la dispozitie o sala de spectacole pentru piesele de teatru.

Un comunicat de presa al presedintiei anunta ca reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale s-au intalnit cu Tepus, iar "dialogul a avut loc pe fondul suspendarii, pe termen nedefinit, de catre conducerea Teatrului Nottara, a tuturor spectacolelor si evenimentelor programate in salile situate in cladirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucuresti".

"Administratia Prezidentiala va pune la dispozitia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, in conditiile convenite printr-un protocol incheiat intre cele doua parti pentru desfasurarea activitatii teatrului, in masura in care spatiul permite acest lucru", se mai arata in comunicat.

Actorii Teatrului Nottara, chemati de Iohannis sa joace la Cotroceni

De asemenea, in urma discutiilor, s-a stabilit ca un prim spectacol sa aiba loc pe 5 decembrie, de la ora 19:00, fiind intitulat "Teatrul Nottara si invitatii sai".

"Administratia Prezidentiala si-a manifestat disponibilitatea de a gazdui spectacolele Teatrului Nottara, in acord cu posibilitatile sale, pana la rezolvarea situatiei actuale", se mai transmite in comunicat.

Informatia oficiala vine dupa ce televiziunile de stiri anuntasera, miercuri, ca actorii Teatrului Nottara au fost invitati sa joace la Palatul Cotroceni, dupa ce cladirea a fost inchisa, fiind incadrata in categoria celor cu risc seismic ridicat.

Teatrul Nottara si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit

Teatrul Nottara aflat pe Bulevardul Magheru a fost inchis, luni, dupa mai bine de 70 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#director Teatru Nottara discutii Cotroceni, #Teatrul Nottara inchis, #Teatrul Nottara piese Cotroceni , #presedinte