Instanta nu ia nicio decizie deocamdata in cazul casei pierdute de Iohannis

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 15:12
3026 citiri
Instanta nu ia nicio decizie deocamdata in cazul casei pierdute de Iohannis
Foto: Ziare.com

Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat, luni, pronuntarea asupra contestatiei in anulare depusa de familia Iohannis, in urma deciziei definitive si irevocabile a instantei brasovene din 12 noiembrie 2015, prin care Carmen si Klaus Iohannis pierdeau un imobil aflat in centrul Sibiului.

"Instanta a dat termen in acest dosar pentru data de 25 ianuarie 2016, pentru ca nu a fost indeplinita procedura de citare a unor persoane implicate in dosar si nu a fost primita motivarea pentru care s-a depus Contestatia in anulare", a declarat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatorul Mirela Serban.

Iohannis a pierdut o casa din centrul Sibiului - fostii chiriasi au castigat definitiv procesul (Video)

Familia presedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brasov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brasov a respins, pe 12 noiembrie, recursul declarat de Klaus si Carmen Iohannis si a mentinut decizia Tribunalului Brasov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vanzare-cumparare a unui imobil din Sibiu.

Decizia definitiva si irevocabila a Curtii de Apel a fost atacata de familia Iohannis prin contestatie in anulare, depusa in data de 27 noiembrie anul trecut, la instanta din Brasov.

Iohannis, despre casa pe care a pierdut-o in instanta: Solutia nu e buna, ma nemultumeste

Pe 16 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa in Sibiu, punctand ca impreuna cu avocatii sai cauta cele mai bune cai de a o contesta.

"Aceasta solutie, dupa parerea mea, nu este buna, ma nemultumeste si impreuna cu avocatii mei cautam cele mai bune cai pentru a contesta aceasta solutie", a spus Iohannis, intr-un interviu difuzat de TVR 1, solicitat sa faca precizari cu privire la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Iohannis pierdut casa Sibiu, #Iohannis contestatie casa Sibiu, #Iohannis proces casa Sibiu, #Iohannis casa centru Sibiu , #primar Sibiu