Iohannis sarbatoreste pe Facebook rezultatul votului de duminica

Luni, 27 Mai 2019, ora 08:41
7183 citiri
Iohannis sarbatoreste pe Facebook rezultatul votului de duminica
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat, luni dimineata, cover-ul contului oficial de Facebook pentru a celebra votul de duminica.

Noua fotografie care-l infatiseaza pe seful statului la pupitrul prezidential este insotita de mesajul "Dragi romani, votul vostru nu poate fi ignorat de niciun politician din Romania".

De asemenea, Iohannis a adaugat ca hastag "#RomaniiVoteaza", "#RomaniiConteaza".

Iohannis: Dragi romani, sunteti fantastici. Dupa acest rezultat Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece

Amintim ca, duminica seara, presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, in care a tinut sa ii felicite pe romanii care au iesit in numar foarte mare sa voteze pentru alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie.

"Dragi romani, sunteti fantastici, va felicit. Ati participat azi in numar mare, participarea este senzationala. Va multumesc, ati dat un vot clar, un vot ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun politician", a declarat seful statului.

El a tinut sa multumeasca PNL si USR-PLUS pentru sustinerea referendumului pe Justitie si le-a felicitat pentru scorurile foarte bune obtinute la europarlamentare.

"Am avut sprijin pentru acest referendum si as mentiona sprijinul PNL, am avut insa un sprijin consistent si din partea Aliantei USR PLUS si le multumesc. La europarlamentare rezultatele reflecta vointa romanilor. PNL a obtinut un rezultat bun, ii felicit, USR a obtinut un rezultat bun, ii felicit si pe ei", a continuat Iohannis.

In ceea ce priveste rezultatul obtinut de PSD la europarlamentare, presedintele a spus ca a fost pe masura: "nimic nu au facut, nimic au obtinut".

Totodata, seful statului a spus ca este momentul ca Guvernul PSD-ALDE sa plece.

"Rezultatul arata cum vad romanii aceasta guvernare esuata. Acest accident al democratiei, care este guvernarea PSD, trebuie sa dispara. Guvernul PSD trebuie sa plece in urma acestor rezultate", a adaugat presedintele Klaus Iohannis.

Ziare.com te tine la curent LIVE cu rezultatele anuntate de BEC la alegeri si referendum

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Iohannis referendum alegeri Facebook , #referendum