Iohannis, despre scumpiri: "Romanii vor fi foarte nemultumiti si pe buna dreptate. Si eu sunt nemultumit. Acciza la carburanti putea fi evitata"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 Aprilie 2014, ora 13:15
324 citiri
Iohannis a declarat ca, in opinia sa, acciza la carburanti, introdusa incepand cu 1 aprilie, ar fi putut fi evitata si ca aceasta va duce la cresteri de preturi.

"Eu cred ca ar fi putut fi evitata. Discutia a pornit de la un program pe care l-a prezentat PNL carea propus introducerea unui cuantum suplimentar in acciza dar cu destinatie clara si precisa: autostrazi. Treaba cu autostrazile nu stiu in ce masura mai este de actualitate dar vad ca treaba cu acciza a fost preluata si cu siguranta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.