Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Parlamentului

Duminica, 18 Octombrie 2009, ora 18:35
1798 citiri
Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Parlamentului
foto: Antena 3

Primarul Sibiului a declarat la intrarea in Palatul Parlamentului ca discutiile programate duminica seara cu liderii Opozitiei reprezinta "aproape o intalnire de lucru", in cadrul careia va fi stabilita doar o directie de abordare a situatiei in zilele urmatoare.

"Este o intalnire aproape de lucru, trebuie sa lamurim impreuna cum se va proceda in urmatoarele zile sau saptamani", a declarat Iohannis. Intrebat de jurnalisti daca va discuta cu liderii Opozitiei despre structura unui eventual cabinet, Iohannis a precizat ca discutiile vor viza numai principii de colaborare.

Intrebat de jurnalisti despre eventualele masuri anticriza pe care ar putea sa le ia in calitate de premier, Iohannis a declarat ca nu a avut discutii pe aceasta tema cu partidele care il sustin, precizand insa ca este "cu certitudine impotriva cresterii fiscalitatii", iar despre o relaxare fiscala nu se poate vorbi fara "o analiza a situatiei de acum".

Primarul Sibiului a mai precizat ca "in principiu" are deja o schita a unui eventual cabinet, insa discutiile pe acest subiect sunt pentru moment premature si a refuzat sa faca alte comentarii.

Iohannis: Arat asa folosit? Nu ma simt folosit!

Primarul Sibiului si-a reiterat determinarea de a ramane independent, precizand ca acesta este motivul pentru care a fost sustinut de Opozitie si nu are niciun motiv sa devina partinitor.

Referitor la declaratiile lui Mircea Geoana, care il considera pe Klaus Iohannis "agentul electoral" al lui Crin Antonescu, acesta a declarat ca nu pate fi vorba despre asa ceva si ca nu se simte folosit, precizand insa ca nici nu are de ce sa fie deranjat de eventualele foloase electorale obtinute de partide de pe urma sa.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Klaus Johannis Palatul Parlamentului, #Klaus Johannis discutii Opozitie , #stiri Klaus Iohannis
Comentarii
Poza Guyfox
Guyfox
rank 3
ai venit cu Grig Bivolaru si Osama bin Laden? daca nu degeaba caci .... parca erau la Grivgo acolo....ala cu turban era .....