Dezbatere Iohannis-Ponta, runda a doua: Cei doi se confrunta din nou la TV

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 13:51
13290 citiri
Dezbatere Iohannis-Ponta, runda a doua: Cei doi se confrunta din nou la TV
Foto: Colaj Ziare.com

Klaus Iohannis si Victor Ponta, cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintia Romaniei, se vor confrunta din nou intr-o dezbatere electorala televizata, miercuri seara, incepand cu ora 20.00, la B1 TV.

Dezbaterea va avea loc la emisiunea "Buna seara, Romania" si va fi moderata de Madalina Puscalau.

Ziare.com va transmite in format LIVE TEXT declaratiile celor doi finalisti in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Participarea candidatului ACL la dezbaterea televizata a fost confirmata de vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

"Klaus Iohannis va participa in aceasta seara la dezbaterea organizata la postul B1 TV", a spus Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Ponta, taxat dur dupa dezbaterea cu Iohannis: Este un dictator innascut, parte a putregaiului din PSD

Liberalul a adaugat ca staff-ul de campanie ACL vrea sa negocieze cu PSD in ce conditii se va desfasura dezbaterea. "Vom incerca sa negociem cu organizatorii dezbaterii, negocieri la care in mod evident va participa si echipa PSD", a precizat el.

Dupa ce a lipsit de la dezbaterea programata luni, la Romania TV, Klaus Iohannis a participat la cea organizata de Realitatea TV, marti, si, la final, i-a spus lui Victor Ponta ca se vor revedea miercuri la B1 TV.

O confruntare finala, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, este programata pentru joi, la Antena 3, la care Victor Ponta a confirmat ca va participa, insa nu si contracandidatul sau.

Victor Ponta a fost rugat, miercuri, sa comenteze faptul ca Iohannis va participa si la dezbaterea de la B1 TV. "Este foarte bine, pentru ca ieri (marti-n.red,) n-am reusit sa epuizam teme importante precum politica externa, justitia", a raspuns premierul.

Atacuri sub centura in prima dezbatere

Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au confruntat, marti seara, in prima dezbatere electorala "spontana", organizata de Realitatea TV.

Prima dezbatere Ponta Iohannis - 90% contre si jigniri, 10% sloganuri electorale

De la inceput pana la sfarsit, cei doi au folosit lovituri sub centura, si-au aruncat replici acide, ironii si jigniri, vorbind foarte putin despre problemele Romaniei si ce intentioneaza sa faca fiecare daca ajunge in cea mai inalta functie din stat.

De la numarul de case detinute de fiecare la pensia soacrei candidatului ACL, de la acuze de necunoastere a legilor la vizite in strainatate pe bani publici, s-au discutat mai mult teme de imagine, mai putin de substanta a candidaturii la presedintie.

In timp ce Victor Ponta a venit blindat cu cifre, pe care le-a citit la fiecare interventie, Klaus Iohannis a discutat mai mult principial despre temele propuse de moderator.

In ce priveste starea de spirit dominanta a celor doi, Klaus Iohannis a incercat sa isi pastreze calmul, desi a avut cateva momente in care s-a enervat vizibil. Victor Ponta, in schimb, a fost uneori agitat, iar agresivitatea si-a manifestat-o prin tiruri de intrebari la adresa contracandidatului la care nu astepta raspuns.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#dezbatere Ponta Iohannis, #dezbatere Ponta Iohannis B1 TV, #dezbatere Ponta Iohannis emisiuni , #Victor Ponta